Thaise yogamassage

Ruimte in het lijf is ruimte in het hoofd

Zelf aan de slag

Vind je masseren heerlijk en wil je eens iets anders ervaren? Dan is deze training wellicht iets voor jou!

Thaise yogamassage

Misschien ben je in Thailand geweest en heb je kennis mogen maken met deze bijzondere en veelzijdige massagevorm.
Traditionele Thaise massage of nuad phaen boran, is één van ’s werelds oudste geneesmethoden. In Thailand wordt ziekte gezien als onbalans in het lichaam of van de geest. Men zocht hulp in een lokale tempel waar men werd behandeld volgens de vier elementen van de traditionele geneeskunst:

spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thaise massage maakt eigenlijk deel uit van hun levenswijze en biedt ondersteuning om in balans te blijven.

In deze praktijkgerichte training leer je hoe het is om een Thaise yogamassage te geven en natuurlijk te ontvangen. Een massage die voorheen alleen nog voorbestemd was aan monniken en uitsluitend gegeven werd aan mensen uit koninklijke kringen in Thailand.

Wat leer je?

Ik leer je:

Dit zijn uitgangspunten van deze training. Wat aan bod komt is mede afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers. Enige kennis van spieren is belangrijk.

YourInnergy workshop Thaise yogamassage

Ik werk met kleine groepen waardoor er voor iedereen voldoende tijd, ruimte en aandacht is voor het stellen van vragen. Daarnaast laat ik iedereen ervaren en voelen hoe een bepaalde greep, druk of techniek aan hoort te voelen. Juist door dit zelf te voelen krijg je een beleving en weet je wat het effect kan zijn.

Doe je mee?

Deze training is leuk om samen met een vriend(in) te doen of een collega? Misschien dat jij zelf al iets doet met massage en het fijn vindt om jouw kennis uit te breiden.
De inhoud van de training is praktijkgericht en wordt aangepast aan de kennis en ervaring van de deelnemers.

Jouw bijdrage

data en tijden worden in overleg gepland

Voordeel voor 2

Boek en kom met 2 personen.
Wel zo leuk en je hebt nog voordeel ook. Jullie betalen dan samen € 130,- per dagdeel

Deze workshop vanuit jouw bedrijf volgen?
Geen probleem, je ontvangt een factuur voor bovengenoemd bedrag aangevuld met btw.

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie neem dan contact met me op.

Ervaringen

Zelf ben ik enorm enthousiast over de Thaise yogamassage. Toen ik er voor het eerst kennis mee maakte was ik binnen 10 minuten verkocht en wist ik dat dit iets voor mij was. Inmiddels geef ik deze massage al ruim 10 jaar en heb ik al veel mensen mogen laten ervaren hoe helend deze massage is.

Ervaringen van anderen

“Ik wist niet dat ik nog zo soepel was”

“Mijn lijf vraagt na zoveel tijd weer om deze massage. Ik voel dan gewoon dat het allemaal wat strakker en gespannen voelt. Deze massage geeft dan weer ruimte. Niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd. En dat is echt heel fijn.”

Veel mensen gunnen zichzelf met regelmaat een Thaise yogamassage en geven aan dat dit voor hun preventief werkt. Benieuwd hoe het is om een Thaise yogamassage te ontvangen
Maak een afspraak en ervaar het zelf…