Soul Body Fusion® leren

Dichterbij jezelf komen en blijven

Afgestemd zijn op jezelf, je eigen (levens)Kracht

Meer rust ervaren

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Lees dan niet verder.
Ben je echter nieuwsgierig dan nodig ik je uit verder te lezen.

Bovenstaande is echt te leren!

YourInnergy Soul Body Fusion®

In 1 dag!

Mijn ervaring is dat Soul Body Fusion® zelfs zoveel meer is dan wat geschreven is.

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek,

die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem.

Het helpt je om je ziel (Soul) volledig in je lichaamscellen (Body) te brengen (Fusion),

af te stemmen op je eigen levenskracht en dichterbij jezelf te zijn en blijven.

YourInnergy Soul Body Fusion® symbol

Ans en Ton volgden bij mij de workshop Soul Body Fusion® Practitioner. Dit is wat zij mij schreef:

Hoi Astrid, Eindelijk de beloofde reactie. Een paar dagen na de workshop heb ik het volgende op papier gezet. Het was ‘s avonds en ik vond het te laat voor me worden om het nog over te typen en naar jou toe te sturen. Nu probeer ik al dagen de woorden te vinden. Ik laat het los door jou het geschrevene te delen. Vanuit gevoel dus. De workshop SoulBody Fusion bij jou thuis hebben we (Ton en ik) als prettig ervaren. Je vertelt op een natuurlijke, spontane manier over het onderwerp en hoe jij ermee in aanraking bent gekomen. De verbinding ziel/lichaam is een aanzet tot meer diepgang en inzicht in je leven.

Onderaan deze pagina lees je de volledige tekst

Word je al blij na het lezen van bovenstaande tekst dan is Soul Body Fusion® iets voor jou.

1-daagse workshop Soul Body Fusion® practitioner

Je leert hoe je Soul Body Fusion® kunt toepassen.
Op jezelf, jouw cliënten, andere mensen, dieren en/of planten.

Je hebt geen vooropleiding nodig om de cursus te volgen. Het is simpel en eenvoudig.

Iedereen kan het leren!

Een open mind en nieuwsgierigheid naar wat er nog meer is dan het fysieke, is voldoende.

Eenmaal geleerd heb je er de rest van je leven plezier van.

1-daagse workshop Soul Body Fusion® practitioner

Jouw bijdrage is € 195,-*

Kijk op de Agenda voor de data en locaties

* workshop locatie in Belgie is € 210,-

Leer in 1 dag hoe – ook – jij in je kracht kunt komen!
Lichter en Makkelijker kunt leven
en nog veel meer…

Deze workshop bij jou op locatie?

Heb jij een groep van minimaal 4 personen dan kom ik naar jou toe. Hoe leuk is dat?
Een datum plannen we in overleg.

Stuur een mail voor de voorwaarden.

Goed om te weten!

Na de workshop ontvang je het internationaal erkend certificaat Soul Body Fusion® Practitioner.

Als Soul Body Fusion® practitioner mag je 1-op-1 Soul Body Fusion sessies geven.

Wil je Soul Body Fusion® in jouw praktijk gaan gebruiken dan heb je de keuze om je aan te sluiten bij Soul Body Fusion® Nederland. Jouw praktijk wordt na aansluiting vermeld op de website.

Soul Body Fusion® is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten.

Het is geen vervanging van een consult met of behandeling door een arts of hulpverlener.

Het spreekt voor zich dat ervaring in het zelf ondergaan van Soul Body Fusion® gewenst is om het optimaal te kunnen doorgeven aan anderen. Hiervoor dien je de Soul Body Fusion® Teacher training te volgen.

Heb je nog vragen, wil je een Soul Body Fusion sessie of de 1 daagse opleiding tot Soul Body Fusion® Practitioner volgen, neem dan contact met mij op.

 

Ik verheug me erop jou te ontmoeten bij deze workshop.
Hartelijke groet,

Astrid van der Does

Lees hier de volledige tekst van Ans.

Hoi Astrid,

Eindelijk de beloofde reactie.

Een paar dagen na de workshop heb ik het volgende op papier gezet. Het was ‘s avonds en ik vond het te laat voor me worden om het nog over te typen en naar jou toe te sturen. Nu probeer ik al dagen de woorden te vinden. Ik laat het los door jou het geschrevene te delen. Vanuit gevoel dus.

De workshop SoulBody Fusion bij jou thuis hebben we (Ton en ik) als prettig ervaren. Je vertelt op een natuurlijke, spontane manier over het onderwerp en hoe jij ermee in aanraking bent gekomen. De verbinding ziel/lichaam is een aanzet tot meer diepgang en inzicht in je leven.

Feedback

De oefeningen in de praktijk gaan heel gemakkelijk met jou erbij omdat je de situatie kan sturen en aanvullingen kan geven. Ik voelde me op dat moment als iemand die het kunstje nog moet leren. Afgelopen week heb ik elke dag in de teksten gelezen. Vooral de simpele tekst eigen gemaakt Handen open, wees aanwezig… zowel van ontvanger als facilitator.
Jij gaf de opdracht om één week na de workshop de sessie op elkaar te doen en dit twee weken later te herhalen.
Voor iemand die de workshop maar even op een dag meemaakt beklijft de gang van zaken niet echt. Misschien wel de dag erna. Het vervaagt heel snel is mijn ervaring. Door elke dag in de map te lezen en proberen de oefeningen te doen is volgens mij essentieel om het allemaal te laten beklijven. Ton en ik hebben het er wel samen over. We doen de oefeningen ieder op onze eigen tijd en eigen manier. Samen de oefening doen was lastig de eerste keer. Ik merk dat ik eerst in een rustige meditatiemodus wil zijn om de oefening te doen.

Veel liefs, Ans

Haar laatste mail mocht ik ook delen en ik ben benieuwd wat het met jou doet als je leest wat Ans me heeft geschreven. Wat zou Soul Body Fusion® voor jou kunnen betekenen?

Hoi Astrid,

Gisteren hebben Ton en ik weer een SBF sessie aan elkaar gegeven. Het ging wat speelser dan de vorige keer, we gaven elkaar de ruimte om onze eigen interpretatie te geven. Voor ons allebei was het een mooie en prettige ervaring. We hebben aan elkaar beloofd dat we vaker zo’n sessie willen doen, goed voor onze relatie.

Zelf doe ik de SNF regelmatig, ook onderweg tijdens een wandeling of op de fiets. Voor mezelf en voor mensen in mijn omgeving die liefde en steun nodig hebben. Ik voel me daar heel prettig bij. Aan de andere kant voel ik op bepaalde momenten dat iemand aan me denkt. Ik weet alleen niet wie. Jij misschien?

Als je dat nodig vindt mag je onze feedback gebruiken met onze namen.

Veel liefs,
Ans en Ton

Tot slot deel ik mijn ervaring met Soul Body Fusion® in het kort:

Door toeval, tja bestaat dat wel, maakte ik kennis met Soul Body Fusion®. Het voelde als een hereniging met mezelf, een soort van thuiskomen. Hier wilde ik meer over weten. Ik volgde de 1-daagse workshop Soul Body Fusion® Practitioner en de Soul Body Fusion® Teacher training. Nu heb ik aardig wat training en opleiding in mijn ‘rugzak’ maar dit is de meest eenvoudige en krachtigste manier om bij jezelf je komen die ik tot nu toe ben tegengekomen.

Ik ben ervan overtuigd dat Soul Body Fusion® mij heeft geholpen beter en dichterbij mezelf te komen en te blijven. Ik heb vrijwel geen last meer van dat wat om me heen gebeurd en merk dat ik rustiger en veel meer focus heb dan voorheen. Daarbij voel ik me ook nog eens blijer en lichter. Het is ook net of mijn leven makkelijker verloopt.

En komt het voor dat ik me even wat minder blij voel… na een Soul Body Fusion® sessie op mezelf voel ik gewoon dat ik weer helemaal opgeladen ben en voel ik me weer goed. Zo snel en simpel werkt het. Ik ben er echt heel blij mee en gun dat iedereen.