Weg met die pijnlijke schouders en rug

Heb jij daar ook zo’n last van?
De afgelopen periode heb je misschien vaker en langer achter de computer, laptop of je tablet gezeten. Enerzijds misschien fijn dat je thuis hebt kunnen werken maar ja, daar heb je meestal niet de beschikking over een goed ingerichte werkplek. En los van dat je niet naar je werk mocht of kon heb je ook nog eens te maken gehad met de onzekerheid. Wat gaat er gebeuren? Hoe erg is de situatie nu en wat betekent dat voor mij, voor mijn gezin, mijn ouders? Hoelang gaat dit allemaal duren? Hoe zit het met mijn werk?

Allerlei vragen waar je geen antwoord op krijgt die ervoor zorgen dat je onbewust te maken krijgt met spanning. Spanning die je niet kwijt kon omdat naar buiten gaan afgeraden werd en sportscholen dicht zijn. De spanning krijgt nu geen uitweg en blijft aanwezig in het lichaam.

Herken jij je in onderstaande signalen?

  • je hebt last van gevoelige en soms pijnlijke nek, schouders en rug
  • je voelt je moe en slaapt onrustig en slechter dan je gewend bent
  • je hebt vaak hoofdpijn of het gevoel dat je hoofd ‘ontploft’
  • je hebt minder of geen zin om iets te doen en voelt je soms een beetje depressief
  • je voelt je alleen
  • je …

Heb jij te maken met spanningen die last geven gun jezelf dan een moment voor jezelf. Laat je aanraken zodat je weer in verbinding komt met wie je werkelijk bent!

Massage is een uitstekende manier om spanning uit je lijf op te laten lossen. Terwijl jouw lichaam zich ontspant ontstaat als vanzelf meer rust in je hoofd. De continue stroom aan gedachten kalmeert en er is ruimte voor het loslaten van emoties.

Wanneer gun jij jezelf ONT-spanning?

Herken jij je in bovenstaand dan is het nu tijd om in actie te komen! Maak een afspraak en kom weer tot jezelf. Laat jezelf aanraken en los de spanning op, het zit je nu alleen maar in de weg, toch?

Wist je trouwens dat massage ook positief bijdraagt aan je immuunsysteem?
Zeker nu van belang om goed voor jezelf te zorgen want hoe beter jouw immuunsysteem functioneert hoe weerbaarder je bent voor ziektes.

Een afspraak met mij maken doe je het best via whatsapp – 06 – 18137732 Astrid.
Mailen mag natuurlijk ook.

Mijn cadeau voor jou

En omdat ik iedereen het beste gun bij deze een klein cadeautje. De hele maand juni geef ik iets extra’s bij een massage van nek-, schouders en rug van 30 minuten:
Je krijgt 10 minuten cadeau!

Extra tijd?

Liever een massage van 60 minuten?
Dat kan … voor € 20,- extra lig jij 20 minuten langer!
Geef dat aan bij het maken van jouw afspraak