Vitalizers

Welzijn van binnenuit

Water

onmisbaar voor elk levend wezenWij, als mens, bestaan voor een heel groot deel uit water.

Zo is water, onder andere nodig als ’transportmiddel’ van voedsel (energie) tussen de cellen in ons lichaam. Water speelt ook een belangrijke rol bij allerlei processen in ons lichaam, waaronder het reguleren van de bloeddruk. En we verliezen ook vocht in de vorm van zweten, ademen en toiletbezoek.

Misschien sta je er niet altijd bij stil maar water is best belangrijk in ons leven. Dr. F. Batmanghelidj heeft er zelfs een boek over geschreven: Water, het goedkoopste medicijn. Je bent niet ziek, je hebt dorst!

Water als informatiedrager

Nog meer over water. Misschien ben je bekend met de Japanse Dr. Masaru Emoto. Dr Emoto heeft ontdekt dat water informatie op kan nemen en over kan dragen. Zo heeft hij onder andere in beeld gebracht wat de invloed is van emotie op de kristalstructuur van water.

Positieve emoties en/of gedachtes geven prachtige en heldere kristalstructuren. Zware of negatieve gedachtes geven juist een onregelmatige structuur.

Onderzoek van Dr. Masaru Emoto heeft laten zien dat het mogelijk is om de frequentie van water te veranderen.

Op internet vind je meer informatie over hem en zijn onderzoeken.

Met de onderzoeken van Dr. Masaru Emoto in je achterhoofd kun je de werking van een vitalizer vergelijken. Eenvoudig gezegd is een vitalizer:

een ‘apparaat’ dat de trillingsfrequentie omhoog brengt van de (vloei)stof die hiermee in aanraking komt

Verschillende vitalizers

Bij mij kun je kiezen uit verschillende vitalizers. Een kleinere vitalizer – kraanvitalizer of douchevitalizer – of een vitalizer voor een woning, praktijk en/of bedrijf.

kraanvitalizer

YourInnergy - Vitalizer t.b.v. kraan

Neem deze vitalizer mee op als je ergens anders naartoe gaat zodat je ook daar gevitaliseerd water kunt drinken.
Plastic flessen kopen is niet meer nodig!

douchevitalizer

Iemand met huidklachten liet weten veel minder jeuk en irritatie te hebben na het douchen met gevitaliseerd water

vitalizer woning / bedrijf

YourInnergy vitalizer voor een woning-bedrijf

Deze vitalizer kan geplaatst worden in een woning, praktijk en/of bedrijf. Positieve effecten zijn ook gemeld indien gebruikt bij koi- of zwem-vijvers.

Gevitaliseerd water overal waar jij bent

Zo is deze kraanvitalizer al mee geweest naar Egypte, Spanje en meer landen. In veel landen, zoals hier in Egypte, paste de vitalizer op de badkamerkraan.

 

Inmiddels zijn er al vitalizers verstuurd of meegenomen naar Griekenland, Frankrijk, Spanje, Thailand en zelfs Amerika.

YourInnergy - kraanvitalizer vakantie Egypte

Energetische plaat

Iets waar ik heel enthousiast over ben is de energetische plaat.

Zo heb ik altijd een energetische plaat onder mijn laptop liggen als ik aan het werk ben. De ‘prikkel’ van het werken op deze laptop is weg, ervaar ik minder moeheid en meer focus. Daarnaast heb ik een aantal energetische platen in huis waardoor ik meer rust in mijn omgeving voel. Ha, en dan vergeet ik nog bijna de energetische platen in mijn koelkast en onder de fruitschaal zodat het eten langer houdbaar is.

En natuurlijk heb ik een energetische plaat in mijn praktijkruimte.

Deze energetische plaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De standaardmaat heeft een doorsnede van 30 cm. en is 1 plaat dik. De 5G uitvoering is 2 platen dik.

Voor specifieke doeleinden kan een energetische plaat met een grotere doorsnede gewenst zijn, bijvoorbeeld met een doorsnede van 80 of 100 cm.

YourInnergy Energetische plaat

Ervaringen met een energetische plaat

Het komt voor dat ik een energetische plaat meeneem als ik een (stoel)massage opdracht heb op een locatie met veel straling. De energetische plaat leg ik dan in de ruimte waar ik werk wat voor mij betekent dat ik veel minder last heb van de straling en er meer rust in de ruimte is.

Karin, een hooggevoelige vrouw, heeft een energetische plaat onder haar stoel liggen. Voor haar is de plaat onmisbaar om de drukte – zoals ze het noemt – af te voeren.

Zeker als ze merkt dat ze overprikkelt is helpt deze plaat haar weer bij zichzelf te komen en rustiger te worden.

Goed om te weten

Zowel voor vitalizers als energetische platen geldt het volgende:

Iets voor jou?

Benieuwd of een vitalizer of een energetische plaat iets is voor jou?
Neem vrijblijvend contact met me op als je meer informatie wilt.