Vitaal water

afbeelding waterspiegeling

Water – mijns inziens uitermate belangrijk in ons voortbestaan!

Gemiddeld 70% van ons bestaat uit water. Water voedt ons en is één van de transporteurs in ons lichaam. De aanvoer van voedingsstoffen en afvalstoffen verloopt via een ingewikkeld stelsel in ons lichaam. Water, als mens hebben we water nodig om te blijven functioneren. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat we gemiddeld 3 weken zonder voedsel kunnen maar dat we veel minder lang zonder water kunnen: ongeveer 3 dagen!

Over water en dan vooral wat vitaal water voor mij heeft betekent deel ik graag mijn ervaringen. Als je het interessant vindt lees dan verder.

Water, emotie en gezondheid

Misschien heb je gehoord van de japanner Masara Emoto. Hij kwam op het idee om water te bevriezen, te vergroten onder een microscoop en te fotograferen. Het resultaat was verbluffend. Een enorme diversiteit in structuur van waterkristallen. Naast oorsprong van een watermonster is hij gaan experimenteren met de invloed van emoties op water. Foto’s voor en na beïnvloeding met emoties zijn gemaakt en – dat vind ik dan weer enorm interessant – ook daar behoorlijke verschillen.

Al met al redenen voor mij om te bekijken of en zo ja wat water voor mij betekent. Een aantal mensen weten dat ik vanaf 2015 een uitdaging heb ervaren voor wat betreft mijn gezondheid. Zonder in detail te gaan deel ik alleen dat het resultaten betreft naar aanleiding van een bevolkingsonderzoek. Reden genoeg om te onderzoeken wat er, voor mij mogelijk is op het gebied van water.

Vitaal water

Via via ben ik bij vitaal water terecht gekomen. Om in detail uit te leggen wat dit is en hoe het werkt is voor dit bericht te uitgebreid. Ik deel de woorden die op mij de meeste indruk hebben gemaakt: “dit water tolereert geen onrechtmatigheden”.

Deze keer heb ik me laten leiden door mijn gevoel. De producten, onderzoeken en de bereikte resultaten gaven mij de indruk dat ik iets met vitaal water moest doen. Zeker met betrekking tot mijn gezondheid op dat moment. Zo voelde en voelt dat nog steeds bij mij. Ik ben voorzichtig en best sceptisch aan de gang gegaan met het drinken van vitaal water.

Wat mij het eerst opviel was de smaak. Het leek wel of het vitale water veel zachter van smaak is. Die zachtheid proefde ik ook in de koffie, thee en het eten waarbij ik water gebruikt had. Heel bijzonder. Maar, en dat vond en vind ik nog steeds heel bijzonder… wondjes of blauwe plekken verdwijnen bijna als sneeuw in de zon.

Afbeelding kraanvitaliserTja en dat was misschien wel het moment dat ik me in deze materie van vitaal water en vitalisers ben gaan verdiepen. Inmiddels ben ik erachter dat de mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn. Voor mij heel duidelijk dat het vitale water een enorme boost heeft gegeven aan mijn gezondheid. Dat ik een kraanvitaliser op mijn waterkraan heb en dat ik nog andere vitaliserende elementen in mijn huis heb en toepas is voor mij nu gewoon heel logisch.

Sterker nog, als ik naar het buitenland ga kan ik mijn kraanvitaliser gewoon meenemen. Dus waar ik ook ben, gewoon lekker vitaal water binnen handbereik.

Water toch?

Ik vind het verrassend en geweldig en tegelijkertijd klopt het ook gewoon dat water zoveel invloed heeft. Wat ik beschrijf is mijn ervaring. Geloofde ik erin? In het begin zeker niet. Heel eerlijk moest ik eerst zien en dan geloven. Zeker mijn mijn achtergrond – werken binnen de automatisering – wellicht begrijpelijk. Toch heb ik gekozen voor vitaal water. Waarom? Geen idee, misschien wel omdat iets heel diep in mij voelde dat ik dit moest doen.

Heet dat ergens in geloven? Wellicht… dat laat ik in het midden. Voor mij is er wel degelijk iets veranderd en voelt het goed dit water te blijven drinken.
Daarnaast ben ik me verder aan het ontwikkelen op het gebied van vitaliteit en de invloed van water.

Een greep uit de vele voordelen

Gevitaliseerd water kan:

  • positief bijdragen aan de weerstand en het immuunsysteem
  • effect hebben op het algehele gevoel van welzijn
  • sneller herstel geven bij blauwe plekken, wondjes of andere kwetsuren
  • irritaties en jeuk van de huid verminderen
  • levensduur en bloei van planten en bloemen verlengen

Vraag gerust om meer informatie of een smaaktest als je bij mij in de praktijk bent. Of kom het verschil in wel of niet gevitaliseerd water voelen

Wie weet word je net zo enthousiast als ik.

Producten aanschaffen

In de praktijk van YourInnergy kun je een aantal producten aanschaffen, te weten:

Kraanvitaliser – thuis vitaal water
Reisvitaliser – op vakantie vitaal water
Energetische plaat – o.a. voor voedsel, op reis, straling etc.

Wil je liever eerst ervaren of een kraanvitaliser of energetische plaat iets voor jou is dan kun je een product voor een vooraf vastgestelde periode lenen.

Informatie, vragen en tips geef ik heel graag als je in de praktijk bent. Liever een afspraak bij jou? Stuur me dan een mail.