Transformatie

Van rups naar vlinder. Dat is zo’n proces waarbij iets daadwerkelijk van vorm veranderd. Eerst de rups die kruipt, zich vervolgens inwikkeld in een cocon, de pop om van daaruit te veranderen in een vlinder, die vrij vliegt.

In mijn bedrijf is momenteel ook zo’n veranderfase bezig waarbij ik iets, wat al heel lang in mijn hoofd zat om te doen, nu het licht mag aanschouwen.

Op deze pagina wil ik je meenemen in dit proces door met regelmaat video’s te delen. Video’s met wat ik aan het doen ben, wat er gebeurt en meer.

juni
Er komt steeds meer helderheid.
Mijn doelgroep is gedefinieerd en ik heb echt zin om dat wat ik in mijn hoofd heb vorm te geven.

mei
Het ‘ei’ is gelegd en om het ei echt uit te laten komen ben ik het aan mezelf verplicht pas op de plaats te maken. Een goed ‘nest’ te maken zodat het nieuwe broedsel echt ingebed is en zich thuis voelt.