Transformatie

Cocoonen maar dan anders

Het is de laatste dag van november 2021. Ik weet het nog heel goed. De laatste client van die dag is weg en het was net of alle energie uit me wegvloeide. Heel gek want dit kende ik niet van mezelf. Natuurlijk ben ik ook wel eens moe maar nu voelde ik me net een bad waaruit de stop werd getrokken, ik liep gewoon leeg. Nou ja, “dan maar op tijd mijn bed in dan zal het morgen wel over zijn” dacht ik nog. Dat verliep echter heel anders…

1 december kon ik mijn bed niet meer uitkomen. Beetje lastig want Pluto, mijn hondje, wilde toch echt naar buiten. Dus met alle energie die ik kon verzamelen me aangekleed en Pluto naar beneden gedragen. Mijn voordeur is op een etage en Pluto – een Franse buldog – loopt geen trappen af.

Beneden aangekomen was mijn eerste gedachte: “Oké en nu… nu moet ik nog gaan lopen“. Met de gedachte dat Pluto ook z’n behoefte moest doen op pad gegaan, gelopen. Op een tempo van een dooie slak of zo en alle credits voor Pluto, want die voelde heel goed aan dat hij wat rustiger aan moest doen.

YourInnergy Pluto

De rest van deze eerste dag zal ik je besparen want deze en de week erna bestond vooral uit slapen en af en toe iets drinken. Ik realiseer me – achteraf – dat ik vast hoge koorts heb gehad omdat er bijzondere dingen gebeurd zijn waarvan ik me na afloop pas realiseerde wat het was. Een groot deel van de tijd is aan me voorbij gegaan. Pluto was de enige reden waarom ik uit bed kwam en me naar buiten sleepte.

Los van hoe ik me voelde heb ik gedurende die eerste week ervaren dat allerlei oude ervaringen en zaken, waarvan ik me niet meer bewust was, boven kwamen om opgeruimd te worden. In de tweede week vond er een verandering plaats en kreeg ik – in dromen – steeds dezelfde boodschap: “Wanneer ga je doen wat je te doen hebt? Wat is het dat je tegenhoudt om nu eens echt te staan voor wie je bent?” Nou ja, zo waren er nog wel een paar maar deze zinnen kwamen echt binnen.

YourInnergy verandering

Tegelijkertijd kreeg ik beelden te zien – die ga ik niet met je delen – die overduidelijk een signaal waren voor mij. In de beelden werd me in ieder geval duidelijk gemaakt dat het tijd was om te kiezen.

Goed, kort samengevat… ik heb de maand december ervaren als ‘grote schoonmaak’ in mezelf op alle niveaus en nu is het tijd om te doen wat ik te doen heb!

Kom uit je cocon

En ja, ik vind het best spannend. Idioot misschien want ik doe dit al jaren maar zag dat vaak als gewoon extra als cadeautje en iets wat ik heel normaal vond. Ik wil mensen helpen om ook op diepere lagen te helen. Daarmee bedoel ik dat het natuurlijk goed is om op lichamelijk / fysiek niveau blokkades als spierknopen enzovoort op te ruimen. Mijn ervaring is echter dat veel lichamelijke klachten te relateren zijn aan bijvoorbeeld vastgezette of onverwerkte emoties, belemmerende gedachten en conditioneringen. 

Vanaf nu geef ik, naast massagetherapie:

Transformatieve coaching

YourInnergy - rups
YourInnergy - vlinder

Zo, dat staat!

Transformatieve coaching is bij uitstek geschikt om dat op te ruimen waar je last van hebt – op alle niveaus*. In de sessies die ik tot nu toch mocht geven hebben mensen mooie ontwikkelingen bij zichzelf gezien. Van veel mensen kreeg ik later als feedback dat ze het niet begrepen maar dat ze zich veel lichter voelden en dat het was alsof ze dichter bij zichzelf waren gekomen.

*fysiek – emotioneel – mentaal – spiritueel – overige niveaus

Zoals ik al schreef ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en weet inmiddels uit ervaring dat onderliggende thema’s een grote rol spelen bij het ontstaan van fysieke klachten. Thema’s die direct in jouw leven spelen maar ook te maken kunnen hebben met jouw omgeving. Transformatieve coaching kan jou helpen om zaken op te ruimen waar je last van hebt. Later zal ik meer informatie op mijn website plaatsen, dit wilde ik echter alvast met je delen.

Voor mij was deze ‘ziekte’ in december een heling die me veel inzicht heeft gegeven en me heeft laten kiezen. Een bijzondere maand met ups en downs waar ik anders uitgekomen ben. Een transformatie voor mijzelf waar ik dankbaar voor ben.

Hartegroet,

Astrid