Thaise yogamassage

Ruimte in het lijf is ruimte in het hoofd

Zelf aan de slag

Vind je masseren heerlijk en wil je eens iets anders ervaren? Dan is deze training wellicht iets voor jou!

Ik werk met kleine groepen waardoor er voor iedereen voldoende tijd, ruimte en aandacht is voor het stellen van vragen. Daarnaast laat ik iedereen ervaren en voelen hoe een bepaalde greep, druk of techniek aan hoort te voelen. Juist door dit zelf te voelen krijg je een beleving en weet je wat het effect kan zijn.

In deze training krijg je een kijkje hoe het is om een Thaise yogamassage te geven en natuurlijk te ontvangen. Een massage die voorheen alleen nog voorbestemd was aan monniken en uitsluitend gegeven werd aan mensen uit koninklijke kringen in Thailand.

Wat krijg je?

Ik leer je:

Dit zijn uitgangspunten van deze training. Wat aan bod komt is mede afhankelijk van de voorkennis van de deelnemers. 

YourInnergy workshop Thaise yogamassage

Doe je mee?

Deze training is leuk om samen met een vriend(in) te doen of een collega? Misschien dat jij zelf al iets doet met massage en het fijn vindt om jouw kennis uit te breiden.
De inhoud van de training wordt aangepast aan de kennis en ervaring van de deelnemers.

Jouw investering

Voordeel voor 2.
Boek en kom met 2 personen.
Wel zo leuk en je hebt nog voordeel ook. Jullie betalen dan samen € 110,- per dagdeel.

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie neem dan contact met me op.

Deze training vanuit jouw bedrijf volgen?
Geen probleem, je ontvangt een factuur voor bovengenoemd bedrag aangevuld met btw.

Ervaringen van anderen

Zelf ben ik enorm enthousiast over de Thaise yogamassage. Toen ik er voor het eerst kennis mee maakte was ik binnen 10 minuten verkocht en wist ik dat dit iets voor mij was. Inmiddels geef ik deze massage al ruim 10 jaar en heb ik al veel mensen mogen laten ervaren hoe helend deze massage is.

Veel mensen gunnen zichzelf met regelmaat een Thaise yogamassage en geven aan dat dit voor hun preventief werkt. Feedback van mensen over een Thaise yogamassage.

“Ik wist niet dat ik nog zo soepel was”

“Mijn lijf vraagt na zoveel tijd weer om deze massage. Ik voel dan gewoon dat het allemaal wat strakker en gespannen voelt. Deze massage geeft dan weer ruimte. Niet alleen in mijn lijf maar ook in mijn hoofd. En dat is echt heel fijn.”