Touch of Matrix

Stel dat alles mogelijk is
Ga dan altijd voor het hoogst haalbare

Wat is Touch of Matrix®?

Touch of Matrix® is een bewustzijnsmethodiek die van alles in beweging zet. Op alle niveaus!

Het is dan ook de methode om een thema/klacht op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel of overige niveaus aan te pakken en op te lossen.
Deze methode werkt efficiënt en effectief en gaat voor een optimaal en blijvend resultaat.

Dat is toch magisch!

Eén van de principes bij Touch of Matrix® is positief taalgebruik; wat wil je wel? Daarom:
praat positief en ga bezig met dat wat jij wilt, jij creëert, echt waar!

Touch of Matrix® brengt het lichaam op alle niveaus in beweging. Beweging is nodig om een programma te verplaatsen of te verwijderen.

Vergelijk dit met een app op een smartphone. Als je het pictogram ingedrukt houdt komt de betreffende app in beweging. Pas dan kun je de app verwijderen of verplaatsen.

Die beweging is als het ware de deur naar de optimale situatie. De intentie en de daarbij behorende vraagstelling is de sleutel die op die deur past. Uiteindelijk is het jouw lijf die aangeeft aan welke benadering het behoefte heeft om zo de verandering in te kunnen zetten. Voeg daar overtuiging, vertrouwen, onafhankelijkheid en acceptatie aan toe en je hebt aan alle voorwaarden voldaan voor een prachtig resultaat.
Kom in beweging!

Ik gebruik de computer als metafoor om Touch of Matrix uit te leggen.
Op elke computer zit een harde schijf die allerlei data en programma’s bevat. Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen waardoor de computer op een gegeven moment minder functioneert of uitvalt. De hoogste tijd voor opschonen en updaten.

Touch of Matrix® is voor jou als je...

Als ik jou mag beschrijven ben je iemand die zich bewust is van de eigen verantwoordelijkheid. Op de één of andere manier weet je dat er meer mogelijk is dan wat jou gezegd of geadviseerd is. Je gaat voor het hoogst haalbare en staat open voor het (on)mogelijke. Je bent bij mij van harte welkom als je:
Spreekt bovenstaande tekst jou aan en wil je dingen opruimen en oplossen? Neem dan contact met me op en maak een afspraak. Het is aan jou de eerste stap te zetten en in beweging te komen.

Kom in beweging!
Vragen of meer informatie? Stuur me een mail

foto slak tussen twee stenen
Foto YourInnergy: boomkruin spar tegen blauwe lucht met wolken

Iets in beweging brengen en opruimen

Touch of Matrix® is simpel gezegd: in beweging zetten wat opgeruimd mag worden, vaak zonder gebruikmaking van woorden.

Op een zachte uitnodigende manier ontstaat ruimte waardoor oude en/of onverwerkte gebeurtenissen naar boven mogen komen en oplossen.

Wanneer Touch of Matrix®?

Dankzij de veelzijdige toepasbaarheid is Touch of Matrix® op verschillende vlakken inzetbaar.

Denk nog even terug aan de metafoor van de computer en het opschonen. Als jij geneigd bent om lasten van anderen op jouw schouders te nemen is dit ook een programma op jouw harde schijf. De lasten van anderen die jij op jouw schouders neemt kunnen je zoveel worden dat je deze letterlijk als last gaat ervaren. Ogenschijnlijk heb je dan een lichamelijk ongemak terwijl de oorsprong emotioneel en metaal kan zijn.
Hoe zou het zijn als die last opgelost wordt door simpelweg het programma op te ruimen?

Bijzonder en echt magisch is dat Touch of Matrix® gebruikt kan worden om allerlei programma’s, waar jij last van hebt, op te ruimen. Variërend van stoppen met roken, een gezonder voedingspatroon tot grenzen bepalen en je zekerder, veilig en vertrouwd te voelen. Maar denk ook eens aan zaken die vanuit (voor)-ouders in jouw systeem aanwezig zijn en meer…

Op het moment dat jij bereid bent stappen te zetten, je het zat bent om jezelf tegen te laten houden door bepaalde gedachtes of gedachtepatronen dan is het tijd om in beweging te komen. Tijd om te kiezen voor wat je WEL wilt. Af te rekenen met die ‘stemmetjes in je hoofd’ zodat je de regie weer in eigen hand neemt.

Foto YourInnergy: Astrid en hooglander

Leven is het meervoud van lef!

Het leven is magisch!

Blijf je verwonderen

Open jezelf

Ontvang en gun jezelf het allerbeste

Durf te kijken naar alles wat WEL mogelijk is

Vragen of meer informatie?
Stuur me een mail of maak gelijk een afspraak

Zij gingen jou voor

Zo raar! Ik ga al een paar dagen naar de supermarkt zonder ‘snaai’ te kopen. Heel blij mee. Tot snel weer.

Hester

” Als jij open staat voor magische dingen dan gebeuren er ook magische dingen “

Echt heel magisch dat ik nu gewoon pijnvrij ben. Bezig blijven met wat ik WEL wil is nu mijn focus!

Astrid

Ik zal het niet vergeten… die eerste sigaret na jouw behandeling. Zo vies! De sigaretten erna ook trouwens dus dat stoppen, dat komt wel goed. Daar vertrouw ik wel op.

Javie

Na jouw behandeling voelde ik me veel lichter. Er is echt een last van me afgevallen. Ik verheug me op de volgende behandeling en ga aan de slag met mijn wens.

Naam bij mij bekend

Ik heb wat meer gevoel in mijn voeten gekregen! Ik voel nu of ik op vloerbedekking loop of op tegels, dat had ik eerder niet.

Peter

Magisch

Bijzonder en echt magisch is dat Touch of Matrix® gebruikt kan worden om allerlei programma’s, waar jij last van hebt, op te ruimen. Variërend van stoppen met roken, een gezonder voedingspatroon tot grenzen bepalen en je zekerder, veilig en vertrouwd te voelen. Maar denk ook eens aan zaken die vanuit (voor)-ouders in jouw systeem aanwezig zijn en meer… Op het moment dat jij bereid bent stappen te zetten, je het zat bent om jezelf tegen te laten houden door bepaalde gedachtes of gedachtepatronen dan is het tijd om in beweging te komen. Tijd om te kiezen voor wat je WEL wilt. Af te rekenen met die ‘stemmetjes in je hoofd’ zodat je de regie weer in eigen hand neemt.

Behandelingen

Mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

ALS ALLES MOGELIJK IS GA JIJ DAN VOOR HET HOOGST HAALBARE?
Wees positief en wees bezig met wat je WEL wilt. Heb vertrouwen en ‘Let the Magic happen’
Gun jezelf het Allerbeste

Disclaimer
Touch of Matrix® is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Touch of Matrix® is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Touch of Matrix® sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. De Touch of Matrix® therapievom neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.

Touch of Matrix® therapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Touch of Matrix® en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. Hoewel Touch of Matrix® fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. Jij blijft te allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat jij met Touch of Matrix® doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.