Tips

Wie anders weet wat het beste is voor jou? Alleen jij toch?
Iedereen kan op z’n tijd echter wel wat hulp of tips gebruiken. Daarom op deze pagina tips om jezelf te masseren. Op een eenvoudige manier zonder allerlei toeters en bellen. Vaak gewoon met die dingen die jij al in huis hebt.

Heb je vragen of wil je een tip over hoe je bijvoorbeeld je bovenarm kunt masseren, stuur me gewoon een mail. Wie weet vind je dan binnenkort een antwoord op jouw vraag of een tip waarmee meer mensen gebaat zijn. Je bent vast niet de enige met zo’n vraag…

Wil jij ook tips en inspiratie ontvangen?

Vul dan het formulier in.
Je blijft dan tevens op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ontvangt als eerste informatie over nieuwe workshops en/of trainingen die door YourInnergy worden georganiseerd.

Uiteraard kun je je altijd weer afmelden.
Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van de tips. Wil je weten wat YourInnergy met jouw gegevens doet, lees dan de privacyverklaring.

Ontvangen tips & inspiratie

In 1 minuut jouw aandacht naar je buik

Meegaan in de 'waan van de dag', we hebben er allemaal wel mee te maken. Wil je op een snelle en eenvoudige manier jouw aandacht weer bij jezelf brengen? Klik dan op de link hieronder en luister maar hoe je dat kunt doen.

Hoofdpijn - besteed aandacht aan de reflexzone

Masseer je voeten en wees daar bewust met je aandacht bij. De grote teen is de reflexzone van het hoofd.
Geef je grote tenen een lichte milde teenmassage. Druk je duim(en) in de onderzijde van de grote teen, draai kleine rondjes met lichte druk. Doe wat je gevoel je ingeeft. Gebruik indien gewenst een klein beetje olie of bodylotion.

Wist je dat...

  • Een massage zowel activerend als ontspannend kan zijn?
  • Aanraking helend is op allerlei gebieden, zowel lichamelijk als geestelijk? Het is (weer) contact maken met jezelf.