Stoelmassage

Waarom stoelmassage?

Thaise stoelmassage

Stoelmassage is laagdrempelig. Het is een massage waarbij de kleding aanblijft. Stoelmassage kent meerdere toepassingen, wordt ingezet ter preventie en is uitermate geschikt bij pijnlijke, gespannen spieren of klachten aan het bovenlichaam.

Een ander voordeel: Stoelmassage is een relatief korte massage. Ideaal dus voor mensen die druk zijn en weinig tijd hebben. In een kort tijdsbestek wordt aandacht besteed aan de zones die bij spanning en drukte het eerst ‘vast komen te zitten’.

Meer voordelen van stoelmassage:

 • laagdrempelig, deze massage wordt over kleding heen gegeven
 • goed bij klachten aan nek, schouders en/of bovenrug
 • effect bij hoofdpijn
 • werkt op stijve spieren in het bovenlichaam
 • is ontspannend en activerend
 • geeft verlaging van stress
 • is preventief bij regelmatig ontvangen
 • en is op vrijwel iedere locatie mogelijk

Een stoelmassage

 • voorkomt en vermindert klachten in het bovenlichaam
 • ontspant de schouders- nek en bovenrug
 • heeft positief effect op algehele stress gerelateerde klachten
 • ontspant en activeert

Wat ik in mijn praktijk vaak hoor is dat men een (stoel)massage als luxe ziet. Na een (stoel)massage komen de meeste mensen terug op deze uitspraak en realiseert men zich dat (stoel)massage eigenlijk gewoon zorgen voor jezelf is. Een aantal mensen zegt zelfs dat het ze opvalt dat ze minder ziek zijn sinds ze zichzelf met regelmaat laten masseren. En als men ziek wordt dat men sneller hersteld is.
Ik kan dat uit eigen ervaring bevestigen maar vind het nog prettiger dat anderen hetzelfde ervaren.

Stoelmassage bij YourInnergy

Sinds kort heb ik de ‘perfecte’ massagestoel. Naast de klassieke en meer bekende ‘zittende’ houding is het mogelijk om geheel voorover te liggen. Je leunt tegen een stabiel borstkussen terwijl ook de onderbenen en knieën gesteund worden.

Voordelen van deze massagestoel voor jou zijn onder andere dat naast het nek- en schoudergebied de gehele rug behandeld kan worden. Zelfs de onderrug en het bekkengebied!
En laat dat laatste gebied nu vaak oorzaak zijn van veel klachten in de rug dus je begrijpt een echte win-win situatie.

Bij YourInnergy worden verschillende massagetechnieken gecombineerd zodat iedere (stoel)massage volledig afgestemd is op wat jij nodig hebt.

Nog meer weten over deze vorm van massage lees dan verder of maak een afspraak. Dan pas ervaar je een stoelmassage.

Wat is stoelmassage?

Als ontvanger zit je op een speciale massagestoel waarbij de voorzijde van het lichaam, de armen, het hoofd en de onderbenen ondersteund worden. Stoelmassage is vooral gericht op schouders, nek, hoofd, rug, armen en de handen.

De combinatie van druk geven, kneden, strijkingen en het toepassen van acupressuurpunten hebben positief effect bij het verkrijgen van ontspanning. Een toevoeging van yoga gerelateerde strekkingen helpt spieren nog meer te ontspannen.

Massage in uw bedrijf

Stoelmassage wordt voornamelijk ingezet ter preventie. Deze  massagevorm kost relatief weinig tijd, is ontspannend en activerend en worden eventuele klachten tijdig gesignaleerd en daar waar mogelijk direct aangepakt.

Het preventief inzetten van stoelmassage helpt zelfs klachten voorkomen. Gezien de voordelen van stoelmassage wordt deze massagevorm, net als mindfulness en bedrijfsyoga steeds vaker als onderdeel binnen preventief verzuimbeleid opgenomen in een ARBO plan.
Ons huidige belastingstelsel biedt zelfs interessante fiscale voordelen om stoelmassage beschikbaar te stellen aan uw medewerkers. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst of vraag het na bij uw fiscaal adviseur of boekhouder.

stoelmassage op locatie

Stoelmassage is een goede massage om aan te bieden tijdens beurzen of andere (sport) evenementen. In de praktijk blijkt dat een activiteit (op een stand) mensen trekt en dat is precies wat je nodig hebt op een beurs of evenement.

stoelmassage op locatie

YourInnergy masseert ook op evenementen en beurzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

YourInnergy laat u graag kennismaken met stoelmassage. Effect is vaak pas merkbaar na een bepaalde periode. Mijn investering in gezondheid en preventie voor uw medewerkers bied ik dan ook graag aan middels een ‘kennismakings’-tarief voor een periode van 3 maanden.

Tarief Stoelmassage

Stoelmassage sessie € 20,- voor 20 minuten – 3 sessies per uur. Minimale afname – 2,5 uur

Vanaf € 150,- per keer* investeert u duurzaam in uw medewerkers en uzelf.
* excl. btw, reis- en/of parkeerkosten

Wilt u in uw bedrijf stoelmassage inzetten?
Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.