Stoelmassage

Als ontvanger zit je op een speciale massagestoel waarbij de voorzijde van het lichaam, de armen, het hoofd en de onderbenen ondersteund worden. Stoelmassage is vooral gericht op schouders, nek, hoofd, rug, armen en de handen.

De combinatie van druk geven, kneden, strijkingen en het toepassen van acupressuurpunten hebben positief effect bij het verkrijgen van ontspanning. Een toevoeging van yoga gerelateerde strekkingen helpt de spieren nog meer te ontspannen.

foto YourInnergy: stoelmassage op locatie

Stoelmassage in jouw bedrijf?

Stoelmassage in een bedrijf wordt voornamelijk ingezet ter preventie, kost relatief weinig tijd, is ontspannend en activerend. Tegelijkertijd worden eventuele klachten tijdig gesignaleerd en daar waar mogelijk direct aangepakt. Het preventief en regelmatig inzetten van stoelmassage helpt zelfs klachten voorkomen.

Gezien de voordelen van stoelmassage wordt massage, net als mindfulness en bedrijfsyoga steeds vaker als onderdeel binnen preventief verzuimbeleid opgenomen in een ARBO plan.
Ons huidige belastingstelsel biedt zelfs fiscale voordelen om stoelmassage beschikbaar te stellen aan uw medewerkers. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst of vraag het na bij uw fiscaal adviseur of boekhouder.

Voordelen stoelmassage

Samen werken?

In de praktijk blijkt dat een activiteit (op een stand) mensen trekt en dat is precies wat je nodig hebt op een beurs of evenement. Stoelmassage is dan ook een goede massage om aan te bieden tijdens beurzen of andere (sport)evenementen. 

Heb je interesse na het lezen van bovenstaand maar twijfel je of massage echt iets is voor jouw bedrijf? Of wil je eerst ervaren wat stoelmassage is of nader kennismaken?

Naast een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we werkwijze en wensen delen ben ik bereid tijd en energie in jou en jouw bedrijf te investeren. Daarom bied ik onderstaande twee mogelijkheden aan:

Optie A – bijna gratis*
Proefsessie voor maximaal 2-3 stoelmassages van 20 minuten. Bij voorkeur geef ik deze stoelmassages aan de mensen die betrokken zijn bij het maken van de keus wel / geen stoelmassage. Ik denk hierbij dan aan de leidinggevende, HR of PO manager.
Tarief: € 30,- plus reiskosten € 0,25 p km en eventuele parkeerkosten

Optie B – Proefsessie met maximaal 3 uur stoelmassages*
Een mooie gelegenheid waarbij meerdere medewerkers kunnen ervaren hoe het is om een stoelmassage te krijgen. Voor jou goed om een beeld te krijgen hoe jouw medewerkers staan ten opzichte van stoelmassage. Is er behoefte aan?
Tarief: € 150,- exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

*YourInnergy werkt in de regio Brummen – Arnhem – Apeldoorn. De vermelde bedragen zijn excl. btw.

Wil je samen met mij kijken naar de mogelijkheden voor stoelmassages in jouw bedrijf of bij een (sport)evenement of beurs? Stuur een mail of vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op voor een afspraak.

In principe ontvang je binnen 24 uur mijn reactie. M.u.v. weekenden en/of vakantie.

Informatie aanvragen betreft stoelmassage