Soul Body Fusion®

Mensen blijven worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de fundamentele oorzaak ervan te bevroeden;

dat de band tussen lichaam en ziel verminderd is…

Het kost inspanning om je ziel op afstand te houden. Als je stopt met worstelen, gaat de weg naar de ziel vanzelf.
Deepak Chopra

Meer verbinding tussen ziel en lichaam

Stel je nu eens voor dat je op eenvoudige manier weer terug komt bij wie je werkelijk bent. Dat jouw ziel en lichaam weer meer ‘in lijn’ komen met elkaar.

Kun jij je voorstellen dat jij op een simpele manier weer dichterbij jezelf kunt komen?

Ik pas Soul Body Fusion® nu dagelijks toe en ervaar zoveel meer dan ik in woorden kan schrijven. Het is echt ongelooflijk.

De trilling wanneer je moe, boos of angstig bent is zwaar en laag.
Als je blij bent, je goed voelt, lacht of geniet is je trilling hoog.

Ga eens terug naar de tijd dat je verliefd was… vlinders in je buik en je was helemaal in de wolken.

Bij Soul Body Fusion® is het alsof er ergens in jouw systeem een knop wordt omgezet om bepaalde processen in gang te zetten.

Een bijzondere en eenvoudige manier om weer meer bij en in jezelf te komen.

Wat is Soul Body Fusion®?

Soul Body Fusion® is misschien wel de meest eenvoudige en simpele manier die ik ken, om je eigen trilling te verhogen. Bij een Soul Body Fusion® sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Tegelijkertijd geeft een hogere trilling de mogelijkheid om aanwezige blokkades op alle niveaus – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel – los te laten waardoor meer balans kan ontstaan.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt.

Jonette Crowley, de ontdekster van Soul Body Fusion®, beschrijft het als een proces dat het missende stuk is in healingtechnieken. Het gaat zelfs verder dan dat…

Het bijzondere van Soul Body Fusion® vind ik dat de ontvangende ziel de leiding heeft en bepaalt of en wat er gebeurt. Het is dan ook niet mogelijk om iets fout te doen of teveel te geven.

Voor mij heeft Soul Body Fusion® een enorme boost gegeven aan de sessie die ik geef. Tegelijkertijd voel ik me meer in balans en heb ik veel meer rust en energie. Ik voel me ‘gedragen’ en het is alsof dingen nu bijna vanzelf gaan. En natuurlijk wordt ik nog steeds wel eens geraakt door iets maar ik merk dat ik veel sneller en makkelijker weer in balans ben. Deze eenvoudige manier had ik echt veel eerder willen leren dan waren – achteraf gezien – veel dingen waarschijnlijk veel makkelijker verlopen.

Sessies ontvangen of zelf leren?

Ik ben helemaal enthousiast over Soul Body Fusion® en wil deze eenvoudige manier met zoveel mogelijk mensen delen. De Soul Body Fusion® Teacher training heb ik inmiddels succesvol afgerond. Nu mag ik mensen leren hoe ze zelf Soul Body Fusion® op zichzelf en anderen kunnen toepassen.

Is jouw trilling hoog dan heeft dat effect op jou en jouw omgeving.
Het is alsof je een steentje in het water gooit, de rimpeling ontstaat vanzelf, dit is een natuurlijk iets.

Benieuwd of Soul Body Fusion® iets voor jou is?

Ontvang 3 Soul Body Fusion® sessies in 21 dagen of volg de 1-daagse workshop tot Soul Body Fusion® Practitioner.

Soul Body Fusion® ontvangen

Deze sessies zijn uitermate geschikt om telefonisch, online (via Zoom) of bij mij in de praktijk te ontvangen.

Jouw bijdrage om sessie(s) te ontvangen

pakket van 3 sessies € 120 (wordt aanbevolen)
1 sessie € 45

Zoom is hier gratis te downloaden

Hoe zou het voor jou zijn om een workshop te volgen waar je de rest van je leven plezier en profijt van hebt?

Soul Body Fusion® is dan echt DE workshop voor jou!

Kijk op de Agenda voor de data en mogelijkheden.

Heb jij een groep mensen die Soul Body Fusion® willen leren dan kan ik ook naar jou komen.

Jouw bijdrage voor de workshop is € 195

Dit is inclusief het boek Soul Body Fusion® van Jonette Crowley

Wanneer deze workshop zijn vind je hier of meld je gelijk aan.

Soul Body Fusion® in jouw praktijk

Heb je een praktijk dan is Soul Body Fusion® een mooie aanvulling. Een aantal redenen waarom je deze 1-daagse workshop volgt:

Wanneer deze workshop zijn vind je hier of meld je gelijk aan.

Ervaringen van mensen

Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

Soul Body Fusion doet haar werk daar waar nodig is. Het resultaat laat zich niet sturen. Toch een paar effecten die ik zelf heb ervaren of na een sessie als feedback kreeg.

Soul Body Fusion® is een geregistreerd handelsmerk van Jonette Crowley.

Ga naar haar website voor meer informatie over haar en over Soul Body Fusion®. Voor aanvullende informatie in het Nederlands ga je naar SoulBodyFusion.nl