Wat anderen gezegd hebben

Ervaringen van anderen geven jou een indruk geven hoe ik te werk ga of hoe een sessie uitpakt. Het spreekt voor zich dat iedereen een eigen beleving heeft en dat het effect van een sessie bij iedereen anders kan uitpakken.
Ik deel echter graag een aantal ervaringen van mensen die bij mij in de praktijk geweest zijn.

Ik heb wat meer gevoel in mijn voeten gekregen! Ik voel nu of ik op vloerbedekking loop of op tegels, dat had ik eerder niet.

Peter

Dank je wel Astrid! Wat een bijzondere en heerlijke massage…🙏😇🥰💋…ik ben doodmoe maar voel me zó anders en heerlijk loom. 💜
Angelique
Best bijzonder. Als Reiki Master ben ik best het een en ander gewend als het gaat om energetische en afstandsbehandelingen. Toch was deze behandeling door Astrid bijzonder. Ik had al een aantal dagen ‘stevig’ last van een plek bij mijn linkerschouderblad. Ik heb dat bij Astrid aangegeven en ze heeft een kort bericht (twee minuten of zo?) voor me ingesproken via WhatsApp. In dat bericht vertelde ze me dat ze me aan het behandelen was. Bijzondere is dat ik voor het afluisteren van het bericht (en tussen ontvangen en beluisteren zat ongeveer anderhalf uur) nog steeds stevig last had. Maar dat het tijdens en na het afluisteren de klacht zo goed als verdwenen was. Eerlijkheidshalve: de klacht komt zo nu en dan nog even terug, maar als ik me dan weer afstem op Astrid’s woorden komt de verlichting zo goed als direct.

Marten

Astrid heeft goud in haar handen. Nooit gehoord van yogamassage, maar zo diepgaand heb ik massage nog niet gevoeld. Astrid voelt goed aan waar ze moet behandelen en dat bleek niet de plek( bij mij) waar ik last van had, maar wel de diepere issues zitten… erg blij met haar en dat gun ik iedereen😍
Toos
Hey Astrid Wil je bedanken en met je delen wat er na de massage is gebeurd. Ik heb de hele avond moeten huilen .. denk om de meest inventiele dingen … ik liep gewoon leeg … helemaal leeg .. tot er geen traan meer in zat.. Ik heb vannacht heel goed geslapen … niet meer heel naar gedroomd .. dus heb het gevoel dat je mij echt meer ruimte hebt gegeven in mijn lijf . Heel erg bedankt daarvoor … dit helpt mij weer een stap verder 😘

Joyce

Ik ga 1 keer per 6 weken naar Astrid voor Thaise massage. Het is voor mij heel ontspannend voor de geest en lichamelijk doet het me ook heel goed. Soms de volgende dag wat spierpijn, maar altijd na de behandeling fitter dan daarvoor. Ik kan er dan weer een aantal weken tegen aan.

Betsy

Astrid is een vakkundige vrouw die precies doet waar haar hart en interesse ligt. Ze begrijpt de massages van binnenuit. Is kundig in haar aanpak en advies. Plezierig in het contact. Ga het beleven.

Wouter

Heerlijk en verrassend hoe zo’n ogenschijnlijk zachte en milde massage mij weer het gevoel heeft gegeven dat ik een lichaam heb.

Iemand die anoniem wil blijven na een massage bij kanker

En deze melding van mijn moeder wil ik jullie niet onthouden. Zij heeft na een aanrijding ruim 1,5 jaar pijn in haar voet gehad. Haar huisarts had gezegd “u moet maar met deze pijn leren leven, het is zeer waarschijnlijk zenuwpijn maar we kunnen niets vinden.” Ik ben met triggerpoints aan de slag gegaan tijdens een bezoek en heb haar verteld hoe ze zichzelf kon behandelen. Na 2 dagen! belde ze al met de opmerking dat ze het gevoel had minder last te hebben. Nu een week of 4 later belt ze dat ze geen pijn meer heeft!

moeder van Astrid

Astrid van der Does heeft mij van enorme pijn afgeholpen. Na enkele maanden iedere nacht wakker te worden met pijn in mijn onderarm besloot ik Astrid in haar praktijk te bezoeken. Na meerdere afspraken waarin ze tot in detail uitzocht waar mijn pijn vandaan kwam, om vervolgens deze plek te behandelen, ben ik nu zo goed als pijn vrij. Ik kan nauwelijks in woorden uiten wat dit voor mij betekent heeft. Ik kan iedereen aanbevelen bij klachten uit te zoeken of Astrid kan helpen.

Mirjam

Een haakse rug weer recht en keiharde spieren soepeler. En tevens heb je me kennis laten maken met mooie gedachten. Dank je wel.

Jolanda

De kou valt weg bij de ontvangst en empathische benadering van @YourInnergy. Kennis van zaken en liefdevol. Klasse
een client die anoniem wil blijven
“Astrid bood me een gratis Thaise yogamassage aan wegens een netwerk-marktonderzoek, omdat we wellicht samen kunnen gaan werken. Dit was ten eerste al een superservice! De massage was zalig en zeer intens, wegens de methodes die zij gebruikt. Ze rekt en strekt, zodat er (letterlijke) ruimte vrij wordt gemaakt in je lichaam. Ze luistert naar het lichaam en doet precies dat wat het nodig heeft!
Anouk
“Jij hebt echt topwerk geleverd met m’n rug. Vandaag alleen paracetamol geslikt”
Ilse
“Astrid is a person with high integrity, which is clear in every step of her sessions of Thai yoga massages… from the intake until the very end!! She is attentive, well trained, really knows what she is doing. She feels what my body needs at each moment. I feel very lucky to be one of her clients!”
Eline
“Wat een heerlijke ervaring, Thaise Yoga Massage! Ik wist niet hoe flex ik toch nog was. De hele sessie werd door Astrid prima toegelicht, geen verrassingen, ook niet op de ‘dit kan een beetje zeer doen’ momenten. Astrid is serieus, integer, zuiver met haar vak bezig. Het gevoel om op zo’n intense manier gemasseerd te worden heeft me bijzonder veel goed gedaan. Ik zie uit naar een volgende afspraak.”
Marten

Het bijzondere van mijn werk

Wat mijn werk bijzonder maakt heb je deels hierboven kunnen lezen.
Ik ben nog steeds verrast door de effecten van, met name, de Thaise yogamassage. Iemand met chronische spierpijn die aangeeft baat te hebben bij deze massage. Een ander met pijnklachten in de schouderzone en inmiddels, na een aantal massages, geen last meer heeft en zich nu preventief laat masseren.
En natuurlijk fijn om te horen dat Thaise yogamassage bijdraagt bij het verwerken van trauma’s. En ten slotte zijn de klachten die ik aan mijn achillespees had, door middel van zelfbehandeling via acupressuur verdwenen.

Dat massage meer is dan welness en echt bijdraagt aan welzijn hoor ik vrijwel dagelijks: ‘stress’-klachten, spierpijn of stijve spieren verminderen en nemen sneller af na een massage.

Eén van mijn mooiste ervaringen is dat ik mijn vriendin heb mogen masseren na een vreselijk traject van zware chemo-kuren. Zij vertelde mij dat ze na de massage veel meer energie had, dat ze veel minder spanning had en beter sliep. Op dit soort momenten prijs ik mezelf gelukkig dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren. Voor mij de juweeltjes waar ik extra blij van wordt.