Ervaringen uit de praktijk

Ervaringen van anderen kunnen jou een indruk geven hoe ik te werk ga of hoe een sessie uitpakt. Het spreekt voor zich dat iedereen een eigen beleving heeft en dat het effect van een sessie bij iedereen anders kan uitpakken.
Ik deel echter graag een aantal ervaringen van mensen die bij mij in de praktijk geweest zijn.

Hey Astrid
Wil je bedanken en met je delen wat er na de massage is gebeurd.
Ik heb de hele avond moeten huilen .. denk om de meest inventiele dingen … ik liep gewoon leeg … helemaal leeg .. tot er geen traan meer in zat..
Ik heb vannacht heel goed geslapen … niet meer heel naar gedroomd .. dus heb het gevoel dat je mij echt meer ruimte hebt gegeven in mijn lijf . Heel erg bedankt daarvoor … dit helpt mij weer een stap verder 😘
Joyce

Astrid is een vakkundige vrouw die precies doet waar haar hart en interesse ligt. Ze begrijpt de massages van binnenuit. Is kundig in haar aanpak en advies. Plezierig in het contact. Ga het beleven.
Wouter

Ik ga 1 keer per 6 weken naar Astrid voor Thaise massage. Het is voor mij heel ontspannend voor de geest en lichamelijk doet het me ook heel goed. Soms de volgende dag wat spierpijn, maar altijd na de behandeling fitter dan daarvoor. Ik kan er dan weer een aantal weken tegen aan.
Betsy

Heerlijk en verrassend hoe zo’n ogenschijnlijk zachte en milde massage mij weer het gevoel heeft gegeven dat ik een lichaam heb.
iemand die anoniem wil blijven en massage bij kanker heeft ondergaan

En deze melding van mijn moeder wil ik jullie niet onthouden. Zij heeft na een aanrijding ruim 1,5 jaar pijn in haar voet gehad. Haar huisarts had gezegd “u moet maar met deze pijn leren leven, het is zeer waarschijnlijk zenuwpijn maar we kunnen niets vinden.” Ik ben met triggerpoints aan de slag gegaan tijdens een bezoek en heb haar verteld hoe ze zichzelf kon behandelen. Na 2 dagen! belde ze al met de opmerking dat ze het gevoel had minder last te hebben. Nu een week of 4 later belt ze dat ze geen pijn meer heeft!
moeder van Astrid

Astrid van der Does heeft mij van enorme pijn afgeholpen. Na enkele maanden iedere nacht wakker te worden met pijn in mijn onderarm besloot ik Astrid in haar praktijk te bezoeken. Na meerdere afspraken waarin ze tot in detail uitzocht waar mijn pijn vandaan kwam, om vervolgens deze plek te behandelen, ben ik nu zo goed als pijn vrij. Ik kan nauwelijks in woorden uiten wat dit voor mij betekent heeft. Ik kan iedereen aanbevelen bij klachten uit te zoeken of Astrid kan helpen.
Mirjam

De kou valt weg bij de ontvangst en empathische benadering van @YourInnergy. Kennis van zaken en liefdevol. Klasse.
Een fantastisch mooi mens

Een haakse rug weer recht en keiharde spieren soepeler. En tevens heb je me kennis laten maken met mooie gedachten. Dank je wel.
Jolanda

“Jij hebt echt topwerk geleverd met m’n rug. Vandaag alleen paracetamol geslikt”
Ilse

“Astrid bood me een gratis Thaise yogamassage aan wegens een netwerk-marktonderzoek, omdat we wellicht samen kunnen gaan werken. Dit was ten eerste al een superservice! De massage was zalig en zeer intens, wegens de methodes die zij gebruikt. Ze rekt en strekt, zodat er (letterlijke) ruimte vrij wordt gemaakt in je lichaam. Ze luistert naar het lichaam en doet precies dat wat het nodig heeft!
Anouk

“Astrid is a person with high integrity, which is clear in every step of her sessions of Thai yoga massages… from the intake until the very end!! She is attentive, well trained, really knows what she is doing. She feels what my body needs at each moment. I feel very lucky to be one of her clients!”
Eline

“Wat een heerlijke ervaring, Thaise Yoga Massage!
Ik wist niet hoe flex ik toch nog was. De hele sessie werd door Astrid prima toegelicht, geen verrassingen, ook niet op de ‘dit kan een beetje zeer doen’ momenten. Astrid is serieus, integer, zuiver met haar vak bezig. Het gevoel om op zo’n intense manier gemasseerd te worden heeft me bijzonder veel goed gedaan. Ik zie uit naar een volgende afspraak.”
Marten

Mijn ervaringen

Wat mijn werk bijzonder maakt heb je deels hierboven kunnen lezen.
Ik ben nog steeds verrast door de effecten van, met name, de Thaise yogamassage. Iemand met chronische spierpijn die aangeeft baat te hebben bij deze massage. Of iemand met pijnklachten in de schouderzone en inmiddels, na een aantal massages, vrijwel geen last meer heeft en zich nu preventief laat masseren.
En natuurlijk fijn om te horen dat Thaise yogamassage een positieve bijdrage kan leveren bij het verwerken van trauma’s. En ten slotte zijn de klachten die ik aan mijn achillespees had, door middel van zelfbehandeling via acupressuur verdwenen.

Daarnaast ervaar ik vrijwel dagelijks dat ‘stress’-klachten, spierpijn of stijve spieren verminderen en sneller afnemen na een massage. Massage heeft alles te maken met aanraking. De kracht van aanraken met een juiste intentie wordt misschien wel eens onderschat. Jammer want ik zie vrijwel dagelijks effect van deze eenvoudige maar krachtige vorm van aandacht. Voor mij is massage een krachtige vorm van aanraking.
Vandaar mijn slogan: Life is being touched!

Eén van mijn mooiste ervaringen is dat ik mijn vriendin heb mogen masseren na een vreselijk traject van zware chemo-kuren. Zij vertelde mij dat ze na de massage veel meer energie had, dat ze veel minder spanning had en beter sliep. Op dit soort momenten prijs ik mezelf gelukkig dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren. Voor mij de juweeltjes waar ik extra blij van wordt.