Pure verwennerij met Argan uit Marokko

Van huid, haar, nagels en gezicht

De huid is ons grootste orgaan. Het beschermt ons onder andere tegen invloeden van buitenaf. Belangrijk om goed voor onze huid te zorgen. Premium Argan massage & huid olie is verzachtend, voedend en ontspannend. Onze haren en nagels kunnen extra worden verzorgd en gevoed met Argan cosmetische olie.

YourInnergy heeft een prachtig product gevonden dat aansluit bij haar visie over zorg voor jezelf: Argan olie uit Marokko.

De Argan producten die YourInnergy in haar assortiment heeft worden allemaal geproduceerd door een klein familiebedrijf in Marokko. Het assortiment bestaat uit Argan producten om jezelf van binnen of van buiten te ‘verwennen’.

afb Argan producten bij YourInnergy

Voor gezicht, huid, haar & nagels

Voel even mee terwijl je deze tekst leest. Een milde aanraking die je verzacht, voedt en een gevoel van ontspanning geeft. Terwijl je de rijke en voedende Arganolie op je huid smeert ruik dan eens aan deze heerlijk zachte huidolie. Sluit je ogen en laat je meevoeren door de geur van sinaasappel, ceder, kamille en koriander. Droom even weg naar een sfeervolle, aangenaam vredige omgeving van velden met citrusbomen en ceders.

En terwijl je nog nageniet van de zachtheid en geur van de Premium Argan massage & huid olie voel je ook dat je gezicht ontspant door de heilzame kracht van de cosmetische Arganolie. Je haar en nagels worden optimaal gevoed door de rijke samenstelling van dit product.

Cosmetische Arganolie – Premium Argan massage & huid olie en Argan cosmetisch – hebben een weldadige invloed en voeden de huid, kalmeert haar en helpt haar de veerkracht te herwinnen.

‘Inwendige’ verwennerij – Culinair

Naast de verzorging aan de buitenkant is er ook een prachtige – en lekkere – culinaire Arganolie. In het zuiden van Marokko wordt Arganolie als traditioneel ingrediënt in verschillende gerechten gebruikt. Volgens kenners kun je de smaak van culinaire Arganolie het beste vergelijken als nootachtig met een combinatie van sesam, heerlijk vers gebakken brood en geroosterde hazelnoten.

De Argan producten op een rij gezet

Argan culinair bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, vitamine E, kalium en magnesium. Hiermee heeft de culinaire Arganolie een positieve uitwerking op veel aspecten van onze gezondheid.

De Premium Argan massage & huid olie bevat een hoge concentratie Tocopherol (vitamine E), antioxidanten en onverzadigde vetzuren. De Premium Argan massage & huid olie is gecombineerd met zoet amandel olie.

Argan cosmetisch is een 100% pure cosmetische Arganolie die niet vet is en geen vette laag op de huid achterlaat.

afb Argan produkten bij YourInnergyArgan Zeep is een zachte en frisse zeep voor alle huidtypen. De zeep is zeer rijk aan vitamine E.

Over het gebruik van Arganolie wordt onder ander gezegd:

  • het verlaagd het cholestorol gehalte
  • het helpt schadelijke vrije radicalen afbreken
  • het heeft een ontstekingsremmende werking
  • het stimuleert de algehele doorbloeding
  • het revitaliseert cellen
  • het versterkt het immuunsysteem
  • het is een bijzonder effectieve beauty olie voor gezicht, haar, nagels en huid
  • het voedt de huid, kalmeert en helpt haar veerkracht herwinnen

Ter kennismaking en zolang de voorraad strekt.
afb Argan verwenpakket