Over Astrid

Astrid - YourInnergyAls ik mezelf beschrijf, zie ik mezelf als een ‘mensen-mens’, gefascineerd door wat mensen drijft en beweegt. Ik zie mezelf als iemand die graag met je in gesprek gaat, contact met je wil maken en wil weten wie jij bent, wat jou bezighoudt en drijft. Ik heb oprecht interesse in jou!

Mijn leven zie ik als een avontuur waarin ik van alles mag meemaken en één groot leerproces. In mijn leven heb ik hoogtepunten en enorme dieptepunten ervaren. Ik heb veel geleerd over mezelf, wie ik ben en wat mij drijft. Ik heb geleerd wat het betekent of fysiek een periode ‘uit de running’ te zijn en hoe het is om over mijn grenzen te gaan.

Ik weet wat het is om overbelast te zijn en zie de ‘burn-out’ die ik daardoor kreeg, als een cadeau aangezien ik daardoor ben gaan doen waar mijn hart en passie ligt: met mensen werken en hen helpen in hun persoonlijke groei van hun bewustzijn en bewustwording.

De naam van mijn bedrijf: YourInnergy heb ik heel bewust gekozen. YourInnergy staat voor mij voor innerlijke kracht en energie. Ik wil jou helpen bij het hervinden van jouw eigen kracht en balans. De toevoeging “Life is Being Touched” volgde vrijwel automatisch. Ik ben vaak geraakt en realiseer me dat ik in het leven altijd geraakt zal worden.

Het is aan mij hoe ik daarmee om ga, een kwestie van keuzes maken. Steeds weer bij mezelf blijven nagaan wat goed voelt voor mij. Uitgaan van de innerlijke kracht die in mij zit en blijven vertrouwen op mezelf.

Wat mij drijft

Ik heb nog meer geleerd hoe waardevol aanraking en contact met de ander maken, is. Na een specialisatietraining om mensen met kanker te masseren ervaar ik wat, een ogenschijnlijk klein iets als, een zachte liefdevolle aanraking kan doen. Deze aanraking kan iemand helpen opnieuw contact te maken met het lichaam, iemand kracht te geven beter om te gaan met effecten van een behandeling of om te gaan met deze ziekte.

Ik word nog regelmatig geraakt door wat mensen ervaren na een massage en zo kom ik weer terug op mijn beginzin “Life is Being Touched”. Ik beoefen het mooiste vak van de wereld. Ik ben dankbaar dat ik zo dichtbij mensen mag komen, ze mag (aan)raken met wat ik te bieden heb.

Over geraakt worden. Mijn oude vakgebied was binnen de automatisering, trainingen geven, applicatiebeheerder zijn en uiteindelijk projectleider. In 2002 heb ik een burn-out gehad. Achteraf bezien, een periode waarin ik veel over mezelf heb geleerd en waarin ik heb nagedacht over wat ik eigenlijk wil.

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wil, kwam ik in aanraking met Thaise yogamassage. Na een korte behandeling waarbij ik én meer energie had en me tegelijkertijd ontspannen voelde was ik helemaal verkocht. Nu kon ik mijn interesse voor de Oosterse (holistische) benadering betreft gezondheid en mijn gevoel voor massage samenvoegen. Een nieuw 3-jarig avontuur begon.

yoga omgekeerde hondTijdens deze opleiding maakte ik kennis met yoga en wilde ik hier meer over weten. Tijdens mijn opleiding tot hatha yoga docent ben ik van een langdurige schouderblessure afgekomen. Ik ben me steeds bewuster geworden van wat ik wil en wie ik ben. Ik vind het heerlijk om regelmatig yoga te beoefenen en te mediteren en geef met veel plezier yogalessen.

Inmiddels heb ik een groot aantal bijscholingen, trainingen en workshops gevolgd op het gebied van massage, yoga en natuurlijk coaching. Ik kan putten uit mijn eigen levenservaring en leer nog steeds dagelijks bij. Alles wat ik weet deel ik graag met anderen want ik heb mogen ervaren dat ik met hulp van anderen veel sneller ben gegroeid dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is iets dat ik jou van harte gun.

Speciaal iets over Massage bij Kanker

Mijn ‘eerste kennismaking’ met deze ziekte was toen ik nog heel jong was en in zeer nabije omgeving. Iemand die veel te vroeg overleed aan deze ziekte. Voor mij bijzonder hoe waardevol contact en er simpelweg zijn voor een ander is.

In 2007 jaar werd één van mijn allerbeste vriendinnen getroffen door deze ziekte. Voor mij één van de redenen om de specialisatietraining massage bij kanker te volgen. Wederom, voor mij, bijzonder en intens dat de zachte aanraking van massage zoveel ontspanning biedt. Mijn wekelijkse ritten naar de andere kant van het land waren naast pijnlijk en emotioneel ook heel verrijkend en waardevol.

Zoals zij wel eens zei: “dankzij jouw massages hou ik het allemaal beter vol, kan ik beter slapen en ontspannen en voel ik me weer één met mijn lijf“. Voor haar was het ontvangen van massages, een positieve bijdrage aan haar kwaliteit van leven.

Helaas zijn deze ritten gestopt maar weet ik van haar dat zij altijd weer uitkeek naar de massages en heeft ze me laten weten dat deze massages een klein beetje verschil hebben gemaakt in deze heftige periode.

Mijn passie

Mijn ervaring, kennis en inzichten inzetten om jou te ondersteunen bij het (her)vinden van jouw balans, vitaliteit en energie. Hiervoor maak ik gebruik van massage, yoga en/of coaching.
Met andere woorden zit je goed in je vel dan zit het tussen je oren ook wel goed en andersom. Ben je in balans dan voel je dat. Je hebt energie, voelt je sterk en krachtig en hebt het gevoel dat je heel de wereld aan kunt.

Ik nodig je van harte uit, naar jouw kern te gaan en van daaruit te werken aan het optimaliseren van jouw eigen kracht en vitaliteit. Graag help ik jou bij het hervinden van jouw balans.

Een goede balans geeft kracht, vitaliteit en meer energie!