Opfrisbeurt

De oplettende bezoeker heeft het ongetwijfeld al gemerkt.
De website van YourInnergy is opgefrist!
Minder tekst, minder pagina’s.
Gewoon omdat mijn gevoel dat aangaf. Het gaat uiteindelijk om de boodschap.

Opruimen geeft echt ruimte

Haha, ik weet nog dat ik bij de start van mijn praktijk vond dat ik heel veel kennis moest hebben. Na mijn eerste opleiding volgden er nog legio andere opleidingen, bijscholingen, trainingen en workshops. En uiteindelijk, na een jaar of 10 merkte ik dat mijn aanbod met massage x, y, z en meer helemaal niet meer klopte.

Zoveel trainingen met kennis die ik toen bijna allemaal opgenomen had in mijn aanbod. Teveel… wat voor mij – achteraf gezien – onoverzichtelijk was. Laat staan voor jou als client.
Dat heb ik toentertijd aangepakt. Wat niet meer bij me paste of hoorde heb ik weggehaald. Inmiddels ben ik erachter dat het helemaal niet belangrijk is welke techniek of methode gebruikt wordt. Jij hebt een (hulp) vraag of behoefte en jij mag je herkennen in wat ik jou te bieden heb.
Voor mij dus: Back to basic!

Tweede ronde

Een soortgelijk gevoel bekroop me tijdens de ontwikkeling van de eerste online training met steeds weer de woorden: “Is het dan nu geen tijd om ook je website op te frissen?” Tja en als je dan toch bezig bent…
Het resultaat van deze ‘bezem’-actie is wat je nu ziet. Allemaal zaken waar ik me helemaal in kan vinden en ook voor sta.

Eenvoud – Overzicht – Helder

In deze periode is veel gebeurd bij mij. Ik heb prachtige inzichten gekregen waardoor ik nog beter weet op welke manier ik anderen kan helpen. De verdieping die daardoor aan sessies toegevoegd wordt is enorm verrijkend.

De boodschap is simpel

Minder …
Minder …
Minder …

Minder … is MEER …

Laat gebeuren wat op dat moment gebeuren mag