Inspiratie

Speciaal voor jou

Deze pagina is helemaal voor jou. Je vindt hier onder andere:

Op basis van wat ik in mijn praktijk tegenkom aan (pijn)klachten heb ik een online training gemaakt.

Om te luisteren

Ik heb een aantal visualisaties / meditaties opgenomen die je kunt beluisteren. Een intenser effect krijg je door te luisteren met ‘oortjes’ of een koptelefoon.

Blogs

Korte en/of langere artikelen waarin ik mijn gedachten of vragen met je deel. Of zaken die ik in mijn praktijk vaker tegenkom en met je deel ter inspiratie.

Naar aanleiding van 3 veelvoorkomende ‘klachten’ heb ik een online training gemaakt waarbij je aan de slag gaat met je schouders, rug en hoofd Je leert meer over hoe klachten ontstaan en welke invloed emoties en gedachten kunnen hebben. Je krijgt inzicht in hoe jij naar jezelf kijkt en natuurlijk ga je aan de slag met oefeningen voor de schouders en rug. Daarnaast bevat deze online training een aantal visualisaties om meer rust in je hoofd te krijgen.

Dit smaakt naar meer dus op termijn volgen meer mogelijkheden om online trainingen, workshops of lessen te volgen.

Naast deze training kun je bij mij nu ook online yogalessen volgen.

Om te luisteren

Meer om te luisteren vind je op de pagina: Om te luisteren.

Uit ervaring en feedback van anderen weet ik dat mijn visualisaties / meditaties heel krachtig zijn. Wil jij een persoonlijke visualisatie of meditatie neem dan contact met me op.
Wil je diepgaandere veranderingen bij jezelf dan is een Touch of Matrix® behandeling aan te raden.

De laatste 3 blogs lees je hieronder

Jouw inbreng wordt gewaardeerd.

Heb jij een onderwerp of thema waar je meer over wilt weten laat me dat dan weten. Wie weet kom jij jouw onderwerp of thema dan tegen in één van mijn blogs.

Hoe kijk jij naar jezelf?

Tot slot nog een kleine oefening voor jezelf om echt eens goed naar jezelf te kijken. Natuurlijk kijk je wel eens naar jezelf, al is het alleen maar tijdens het poetsen van je tanden. Maar, kijk je dan wel echt naar jezelf? Ik nodig je uit om nu eens echt tijd voor jezelf te maken en deze oefening te doen.

Ga voor de spiegel staan. Kijk goed naar jezelf terwijl je een aantal maal tegen jezelf de onderstaande tekst zegt:

“Ik ben een prachtig wezen. Ik ben gezond en voel me volledig verbonden met mezelf.
Ik ben me bewust dat ik liefdevol en zachtmoedig ben en straal dat uit. Ik hou van mezelf.”

Wat doet dit met je? Merk je een verandering op in of om jezelf?
Misschien voelde het in het begin wat onwennig maar is er na een paar herhalingen iets veranderd. Kon je de tekst vanuit vertrouwen tegen jezelf zeggen?
Als het fijn is kun je deze oefening zo vaak als jij wilt herhalen.

Vond je de oefening niet zo heel prettig dan is hier wellicht toch nog wat te doen voor jezelf… Hoe zou het zijn als je jezelf als een prachtig wezen zou zien? Als jij het leven leidt wat jij het liefst wilt leiden…

Wil je je weer voelen zoals jij dat echt wilt? Jezelf ontdoen van ‘nare’ of onprettige emoties en/of gedachten? Kijk eens bij Bewust Zijn wat er mogelijk is.