Healing

Healing bij mij is je weer mogen verbinden met jouw essentie
met behulp van methodes als:
Soul Body Fusion®, Transformatieve coaching, Touch of Matrix® en het inbrengen van mijn (levens)ervaring, kennis en inzichten

Stel je voor dat je jouw leven over zou kunnen doen?

Welke ervaringen uit dit leven zou je mee willen nemen en welke laat je achter?

Hoe ziet jouw leven eruit? Leef je voluit, voel je je belemmerd of ervaar je jouw leven als overleven?
Leef je echt jouw leven of leef je het leven van een ander? Ben je gelukkig zoals jouw leven er nu uit ziet of heb je het gevoel dat er meer in je zit maar dat het er om wat voor reden dan ook niet uit komt?

Wat als je regelmatig te horen kreeg dat je niet goed genoeg bent? Misschien ben je misbruikt of heb je iets meegemaakt wat veel indruk op je heeft gemaakt. Wat het ook is, we maken allemaal dingen mee in ons leven die minder leuk zijn. Dingen die je weggedrukt kunt hebben omdat het op dat moment teveel was. Vroeg of laat komt er een moment kunnen oude onverwerkte dingen naar boven komen waardoor je er last van krijgt.

YourInnergy - rups

ontpop jezelf

Ik heb geleerd hoe het is om

mijn oude ‘shit’ op te ruimen en echt op te lossen.

Ik voel me veel lichter, mijn leven verloopt bijna als vanzelf

en ik weet nu hoe ik dichtbij mezelf kan blijven.

 

Wat er om me heen gebeurt raakt me veel minder dan vroeger en

ik voel me echt weer zoals ik me het liefst wil voelen.

 

Hoe je dichtbij jezelf blijft en weer leeft vanuit

wie je werkelijk bent, gun ik iedereen.

Ik leer en deel dat graag met jou.

Hoe zou het voor jou zijn als jij dat,

wat je als zwaar of lastig ervaart,

kunt transformeren naar Licht?

Van Last(ig) naar Lichter Leven

Als je, net als ik, hou van opschieten en doorpakken ben je bij mij op de juiste plek. Geen ellenlange gesprekken maar hoppa, aan de slag met wat je WEL wilt.

Kies je voor coaching bij mij dan maak ik gebruik van methoden waarbij ik vooral werk op onbewust niveau. Best logisch is als je weet dat je je vaak niet bewust (onbewust) bent van bepaalde belemmeringen.

Stel iemand zegt iets tegen je waardoor iets uit jouw kindtijd of een oude pijn wordt geraakt.

Meestal, zonder na te denken volgt jouw reactie, toch? Of heb je eerst nagedacht hoe je ging reageren?

Gebeurt er iets dan volgt vaak een (onbewuste) emotionele of mentale reactie. Wat als een herinnering blijft maar de emotioneel-mentale lading eraf wordt gehaald? Je hoeft het niet alleen te doen. Hoe zou het zijn als ik je begeleid? Ga voor losse sessie(s), een traject van 3 sessies of kies voor een heel andere aanpak: SoulPower!

enkele sessie*

€ 55 per 60 minuten

traject - 3 sessies*

€ 210,- 3 sessies van 60 minuten

2 sessies van 30 minuten

al vanaf € 165,- voor 3 sessies

of zelf leren

*De sessies zijn offline – bij mij in de praktijk – of online te boeken. De 2 sessies van 30 minuten zijn online of telefonisch.

Meer informatie over SoulPower, klik hier >>
de vermelde tarieven zijn incl. btw voor particulieren | excl. btw voor bedrijven

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en druk op Verzenden! Stuur je liever een mail dan mag dat ook.


  Werkvormen

  Tijdens een Healing sessie maak ik gebruik van verschillende werkvormen en technieken. De werkvormen kunnen, indien nodig, gecombineerd toegepast worden.

  Transformatieve coaching

  combinatie van trancehealing, hypnotherapie, Touch of Matrix® en NLP

  Touch of Matrix®

  mogelijkheid om op alle niveaus op te ruimen en op te lossen

  Soul Body Fusion®

  eenvoudige en simpele manier om dichter bij jezelf te komen en te blijven

  Leer dit zelf in 1 dag!
  Direct op jezelf en anderen toepassen. Of in jouw praktijk!

  Soul Body Fusion®

  Een heel eenvoudige manier die ik graag in de spotlight zet is Soul Body Fusion®, echte SoulPower!

  Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Het helpt je om je ziel (Soul) volledig in je cellen (Body) te brengen (Fusion), af te stemmen op je eigen levenskracht en dichterbij jezelf te zijn en blijven.
  Bij Soul Body Fusion® is het alsof er ergens in jouw systeem een knop wordt omgezet om bepaalde processen in gang te zetten. Het is een bijzondere en eenvoudige manier om weer meer bij en in jezelf te komen en jouw frequentie te verhogen.

  Hoe beter je bent afgestemd op je eigen levenskracht hoe makkelijker het is om aanwezige blokkades, emoties en spanningen los te laten waardoor er meer balans ontstaat.
  Hoe hoger jouw trilling is, hoe gemakkelijker het is om met zwaarte en/of negatieve zaken om te gaan.

  Soul Body Fusion® leren en gelijk toepassen?

  Deze eenvoudige manier om je frequentie te verhogen waardoor je beter bij jezelf kunt zijn en blijven is in 1 dag te leren! Stel je voor dat jij jezelf dit gunt en 1 dag investeert om deze eenvoudige manier voor altijd op jezelf en anderen toe te kunnen passen? Hoe zou het zijn als je steeds minder geraakt wordt door dat wat om je heen gebeurt?

  Ik ben enorm enthousiast geworden over Soul Body Fusion®. Nadat ik een sessie had ontvangen wist ik gewoon dat ik deze workshop moest doen en dat ik dit aan iedereen wilde leren! Voor mij heeft deze eenvoudige manier ervoor gezorgd dat ik dichterbij mezelf ben gekomen. Ik voel en ervaar veel meer rust en wordt vrijwel niet meer geraakt door wat er in mijn omgeving gebeurd. En er is nog veel meer maar dat vertel ik je graag als je bij mij in de workshop komt.

  € 195 – inclusief het boek Soul Body Fusion® van Jonette Crowley

  Kijk op de Agenda voor de mogelijkheden of hier voor meer informatie en aanmelden.
  Wat is het jou waard als je 1 dag investeert in een eenvoudige en simpele manier om je frequentie te verhogen? Je hebt er de rest van je leven plezier en profijt van. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen.

  Ik kan je oprecht zeggen dat Soul Body Fusion® van ongekende waarde is.

  Mijn leven is er enorm door veranderd in positieve zin. En dat gun ik iedereen!

  Mag ik je binnenkort verwelkomen in een workshop?

  Astrid

  Disclaimer Touch of Matrix® is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Touch of Matrix® is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Touch of Matrix® sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. De Touch of Matrix® therapievom neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie. Touch of Matrix® therapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Touch of Matrix® en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. Hoewel Touch of Matrix® fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. Jij blijft te allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat jij met Touch of Matrix® doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.