De laatste dagen van 2019

Nog even en dan is 2019 voorbij en begint een nieuw Jaar:

2020

Wat zal dat jaar ons gaan brengen? Wat zal er gaan gebeuren? We nemen ons vaak bij het begin van een nieuw jaar van alles voor. Aan het eind van een jaar kijkt men nog wel eens terug naar de voornemens … Is uitgekomen wat je had bedacht? Heb je gedaan of bereikt wat je had willen doen?

Voor mij was het een bijzonder hectisch jaar met veel beweging op persoonlijk vlak. Een jaar waarin veel is gebeurd en waarin ik weer mocht groeien en mezelf heb ontwikkeld. Een jaar waarin ik dingen heb neergezet die ik van te voren wel had bedacht maar echt niet zo had kunnen inschatten. Een aantal highlights die ik graag met jou deel:

  • persoonlijke ontwikkeling en meer inzicht en bewustwording
  • geweldige groei van mijn bedrijf YourInnergy
  • bijna explosieve groei van Energy Flows in Soest voor vitalizers, gevitaliseerd water en mineralen

Ik ben iedereen die bijgedragen heeft aan mijn ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak enorm dankbaar. Jullie bijdrage heeft mij geholpen en helpt mij iedere dag verder groeien.

Dank jullie wel

Het einde van dit jaar betekent ook Feestdagen. Voor mij een periode van terugblikken en plannen maken voor het nieuwe jaar. Dat kan ik beter doen als ik mezelf tijd gun en even rust neem. 23 december is mijn laatste werkdag van dit jaar. 6 januari 2020 begin ik weer en is de praktijk van YourInnergy weer open.

Praktijk YourInnergy is gesloten van:
24 december 2019 tot en met 5 januari 2020

Ik wens een ieder