Coaching

Open Your Mind

Is coaching de oplossing?!

Als je denkt een coach traject te beginnen met de verwachting dat alles dan ineens duidelijk wordt of opgelost is, moet ik je misschien teleurstellen. Coachen is vaak hard werken, aan jezelf.
Bij jezelf helder krijgen wat je belemmeringen zijn, misschien wel het meest lastige dat bestaat. Ga maar eens bij jezelf na, hoe gemakkelijk het is om jezelf steeds ‘om de tuin’ te leiden, dingen (weer) uit te stellen of te ‘vluchten’ in andere, zogenaamd, belangrijke(r) zaken.

Wat maakt dat je steeds weer tegen dezelfde ‘problemen’ oploopt? Dat kunnen vergelijkbare situaties zijn, een terugkerende klacht of anderszins. Of wil je simpelweg samen ‘sparren’ en sneller resultaat krijgen.

Herken je bovenstaande situaties?

Dan ben je waarschijnlijk op een punt beland dat je nu echt iets wilt oplossen.

Iedereen heeft eigen redenen om met een coach traject te starten. Jij hebt jouw redenen een coach traject in te gaan en je bent met een reden op deze website terechtgekomen.

Coaching door YourInnergy betekent

een traject waarbij ik, jou:
➢ begeleid bij het vinden van antwoorden
➢ help bij het doorbreken van ‘jouw cirkel’
➢ ondersteun in het ‘spel van het leven’

zodat jij verder groeit en jezelf kunt ontwikkelen.

Graag wil ik je met al mijn kennis, kunde en ervaring terzijde staan bij het onderzoeken van jouw thema.

Werkwijze en investering

Een coach traject bij YourInnergy is helder en transparant. Elk traject start met een intake, een sessie van ongeveer 60 – 90 minuten.

Zodra jouw vraag helder is, bepalen we of een gezamenlijk coach traject mogelijk is. Een wederzijdse ‘click’ is wenselijk en bespoedigt het coach traject. Vervolgens spreken we af hoe we verder gaan. De afspraken worden bevestigd per mail.
Afhankelijk van de vraag omvat een traject gemiddeld 3-4 gesprekken.

Coach gesprekken zijn, in principe bij mij in de praktijk.
Een gesprek kan ook op locatie zijn of buiten in de natuur. Een coach gesprek buiten, ‘wandel coach gesprek‘ is meestal intensiever en het gesprek duurt langer. Voor een wandel coach gesprek wordt geschikte kleding en wandelschoenen geadviseerd.

In een coach traject nodig ik je uit op zoek te gaan naar antwoorden in jezelf. Daarbij geef ik je zo optimaal mogelijke ondersteuning die ik met mijn kennis, opleiding en levenservaring ter beschikking heb.

btn_contact-opnemenSpreekt mijn aanpak jou aan neem dan contact met me op zodat we snel met jouw groei en ontwikkeling kunnen starten.

Coachen heeft verschillende betekenissen.
Sir John Whitmore – Founder of Performance Consultants International – definieert coaching als: ‘het vrijmaken van iemands potentieel om zijn / haar prestaties te maximaliseren.’

Mijn interpretatie van coaching:

jou begeleiden het beste uit jezelf te halen