Coaching

Wat wil jij?

Gedurende je leven maak je dingen mee, leuke en minder leuke dingen. Als je het gevoel hebt dat ervaringen of niet nader aan te duiden zaken als een last aan (gaan) voelen is het misschien tijd om je te ontdoen van ballast.

Mijn visie is dat ervaringen ergens worden opgeslagen. Bekend zijn onze herinneringen / gedachten die opgeslagen zijn in onze hersenen. Je kunt echter ook belasting in (spier)weefsel krijgen waardoor je letterlijk vast komt te zitten.

Soms is deze laatste belasting tijdelijk en zelfs zichtbaar. Denk maar eens aan een verkleuring nadat je jezelf hebt gestoten. Onzichtbaar, bijvoorbeeld na een heftige gebeurtenis als overleven de eerste prioriteit is – overlevingsmechanisme. In dit geval geldt dat alle energie nodig is om te overleven (vechten / vluchten / bevriezen). Het verwerken van een heftige gebeurtenis komt dan op een later moment, of niet…

Opruimen geeft ruimte
Hoe jij iets verwerkt doe jij op jouw unieke wijze. Mijn ervaring is dat een massage zaken ‘in beweging‘ kan zetten, vaak zonder gebruikmaking van woorden. Op een zachte uitnodigende manier ontstaat ruimte waardoor oude en/of onverwerkte gebeurtenissen naar boven kunnen komen en oplossen.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande tekst of heb je het gevoel dat je ergens ‘vast’ zit dan is coaching een mogelijkheid. Iedereen heeft eigen redenen om met een coach traject te starten. Jij hebt jouw redenen een coach traject in te gaan en je bent met een reden op deze website terechtgekomen.

Coaching door YourInnergy is

Voornamelijk gericht op het helpen voorkomen dat je opnieuw dezelfde klachten krijgt. Samen onderzoeken we dieper liggende oorzaken van een klacht of lichamelijk ‘ongemak’.

Het mooie aan dit soort ‘reizen’ vind ik dat een lichaam vaak al zoveel signalen afgeeft en dat het vooral een kwestie van (h)erkennen is. Door op een andere manier naar de signalen te kijken of juist signalen met elkaar te verbinden krijg je een andere kijk op een bestaande situatie.

Werkwijze en investering

Graag deel ik mijn kennis, kunde en ervaring met je wanneer jij bij mij komt voor coaching. In een coach traject nodig ik je uit op zoek te gaan naar antwoorden in jezelf. Een coach traject bij YourInnergy is helder en transparant. Elk traject start met een intake, een sessie van ongeveer 60 – 90 minuten.

Zodra jouw vraag helder is, bepalen we of een gezamenlijk coach traject mogelijk is. Een wederzijdse ‘click’ is wenselijk en bespoedigt het coach traject. Vervolgens spreken we af hoe we verder gaan. De afspraken worden bevestigd per mail.

Afhankelijk van de vraag omvat een coach traject gemiddeld 3-4 sessies en kan bestaan uit een gesprek, massage, yoga of een combinatie van voorgaande elementen.

De sessies zijn, in principe bij mij in de praktijk.
Een gesprek kan ook op locatie zijn of buiten in de natuur. Een coach gesprek buiten, ‘wandel coach gesprek‘ is meestal intensiever en het gesprek duurt langer. Voor een wandel coach gesprek wordt geschikte kleding en wandelschoenen geadviseerd.

Spreekt mijn aanpak jou aan neem dan contact met me op zodat we snel met jouw groei en ontwikkeling kunnen starten.