Cashback kaart

Hocus pocus nog een pas

Weer een pas? Nee toch, het aantal pasjes in mijn portemonnee is al dusdanig dat ik meer pasjes heb dan geld. Een beetje gekscherend gezegd maar toen ooit, lang terug, bedrijven met kortingskaarten, klantenkaarten en weet ik veel wat voor kaarten kwamen had ik de hoop dat er uiteindelijk iets simpels zou ontstaan. Gewoon 1 kaart die bij meer bedrijven gebruikt kan worden. Ideaal toch? Of nog beter: een app, zeker met de huidige telefoons een ruimtebesparende oplossing.

1 kaart! Bruikbaar bij aankopen doen bij bedrijven of winkels, online maar ook offline. Dus bestellen via het Internet of gewoon in een winkel, de bakker of de slager om de hoek.
1 kaart! Die zelfs in het buitenland te gebruiken is.

Hoe gaaf is dat!
Heel cool en ik weet inmiddels dat zo’n kaart bestaat. Deze kaart heet cashback kaart (lees: geld terug kaart). Met de kaart krijg je korting, je spaart shopping points en als je wilt kun je zelfs geld verdienen!

Inmiddels maak ik gebruik van deze cashback kaart en ik vind het geweldig. Daarom wil ik deze informatie met jou delen!
Ik gun jou dat ook.

7 vragen beantwoord

Een aantal praktische vragen die ik had bij het (laten) registreren van deze klantenkaart zijn hieronder puntsgewijs vermeld.

  1. de pas is gratis
  2. de pas is online en offline te gebruiken
  3. je ontvangt bij iedere aankoop tot 5% korting van het aankoopbedrag terug (cashback) *
  4. naast cashback ontvang je shopping points (spaarpunten) met een gemiddelde waarde van € 3,- welke inwisselbaar zijn voor shopping point deals *
  5. je ontvangt 0,5% vriendschapsvoordeel als jij vrienden geregistreerd hebt en zij aankopen doen
  6. de pas is bij alle aangesloten loyalty partners te gebruiken, in Nederland sluiten zich steeds meer bedrijven aan
  7. de pas is inmiddels in meer dan 45 landen te gebruiken
    *) voorbeeld: actuele cashback kortingen en shopping points worden vaak berekend per € 100 aankoop

Het voordeel geldt in Nederland inmiddels ook voor verzekeringen en/of energievoorziening. Stel je voor wat je daarmee bespaart.
Deze kosten komen immers iedere maand terug.

Een voorbeeld:
Stel je boekt regelmatig een reisje via Expedia. Deze organisatie is aangesloten als Loyalty partner. Boek jij via het shopping netwerk met jouw cashback kaart dan ontvang je 2% korting op jouw aankoopbedrag en 1 shopping point.
Of je wilt, zeker nu met de Feestdagen voor de deur, een cadeau kopen bij een parfumerie. Stel dat je dit bij Douglas.nl wilt doen dan ontvang je 2% cashback en 1 shopping point. Koop je echter iets bij een filiaal van Douglas dan ontvang je 4% cashback en 5 shopping points!

Best een interessant concept vond en vind ik. En ook al koop ik bepaalde dingen minder vaak, als ik korting kan krijgen en tegelijkertijd ook nog spaar vind ik dat altijd leuk.

Inmiddels heb ik via mijn cashback kaart al geld ontvangen en shopping punten gespaard op verschillende aankopen met winkelen bij bedrijven in Nederland maar ook voor aankopen in China en andere landen. De cashback kaart is onder andere bij bedrijven te gebruiken als Bol, Decathlon en Mediamarkt.

Wil jij ook geld terug ontvangen bij aankopen en sparen? Vul jouw gegevens in op onderstaand formulier en ik zorg ervoor dat jij in het bezit komt van een cashback- / spaarkaart.
O ja wil je geen kaart maar wel korting en sparen? Gelukkig is er ook een app.

Als je nog geen cashback kaart maar eerst meer informatie wilt stuur me dan een mail, klik hier om een mail te sturen.

Je dient alle velden in te vullen zodat ik de aanmelding in één keer kan afronden. Goed om te weten dat de ingevulde gegevens alleen voor het registreren van de kaart worden gebruikt.

 

Aanhef:Dhr.Mevr.
Vul uw voornaam, tussenvoegsel en achternaam in (verplicht)

Adres, huisnummer en eventuele toevoeging

Postcode Plaats

Geboortedatum:

(Mobiel) telefoonnummer:
emailadres:

Ruimte voor aanvullingen / vragen