Inspiratie

Op deze pagina plaats ik met regelmaat berichten waarin ik je uitnodig om naar jezelf te kijken of waarbij ik je meeneem in mijn gedachtewereld. Zaken die me bezighouden of waar ik vragen over heb gekregen. Wil jij dat ik mijn licht over een onderwerp laat schijnen waar jij je mee bezig houdt of waar je meer van wilt weten, dat kan. Stuur me een mail en wie weet zie jij jouw onderwerp in een artikel op deze pagina terug.

Binnenkort besteed ik aandacht aan Nederlandse gezegden in relatie tot ons gestel.
Wat doet taal met je? En hoe kun je met taal invloed uitoefenen op jezelf? 

Voor mij is taal een prachtig instrument dat voor meer zaken dient dan alleen om te praten. Taal is krachtig en jouw taalgebruik heeft invloed op jouw welzijn. Weten hoe het zit? Binnenkort neem ik je mee ‘op taal-reis’. 

Voor nu licht ik een tipje van de sluier op… 

Inspiratie

Ga voor de spiegel staan. Kijk goed naar jezelf terwijl je een aantal maal tegen jezelf de onderstaande tekst zegt:

“Ik ben een prachtig wezen. Ik ben gezond en voel me volledig verbonden met mezelf. Ik ben me bewust dat ik liefdevol en zachtmoedig ben en straal dat uit. Ik hou van mezelf.”

Wat doet dit met je? Merk je een verandering op in of om jezelf? Misschien voelde het in het begin wat onwennig maar is er na een paar herhalingen iets veranderd. Kon je de tekst vanuit vertrouwen tegen jezelf zeggen?
Als het fijn is kun je deze oefening zo vaak als jij wilt herhalen.

De laatste 3 berichten lees je hieronder