Bewust Zijn

Vrij worden op alle niveaus

Over Bewust Zijn

Hoe ziet jouw leven eruit? Leef je vanuit een soort van automatisch handelen en zijn bepaalde dingen vanzelfsprekend geworden? Of sta je wel eens stil bij wat je doet? Wat je voelt? Neem je bewust tijd om bij jezelf na te gaan of het klopt wat je doet of voelt? 

Herken jij dit?

Als je hier iets van jezelf in herkent lees dan snel verder want er is een manier om dat waar jij last van hebt op te ruimen en echt op te lossen.

Iets in beweging brengen, opruimen en oplossen!

Alles begint met het zetten van een eerste stap…

Jouw investering

Hoe zou het zijn als jij je weer helemaal vrij mag voelen?
Hoe zou dat voor jou zijn? Wat zou je doen? En hoe zou jij je voelen?

Neem contact me me op dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik wil je helpen als jij dat wilt.

Zij gingen jou voor

Ik zal het niet vergeten… die eerste sigaret na jouw behandeling. Zo vies! De sigaretten erna ook trouwens dus dat stoppen, dat komt wel goed. Daar vertrouw ik wel op.

Javie

Na jouw behandeling voelde ik me veel lichter. Er is echt een last van me afgevallen. Ik verheug me op de volgende behandeling en ga aan de slag met mijn wens.

Naam bij mij bekend

Ik heb wat meer gevoel in mijn voeten gekregen! Ik voel nu of ik op vloerbedekking loop of op tegels, dat had ik eerder niet.

Peter

ALS ALLES MOGELIJK IS GA JIJ DAN VOOR HET HOOGST HAALBARE?
Wees positief en wees bezig met wat je WEL wilt. Heb vertrouwen en ‘Let the Magic happen’
Gun jezelf het Allerbeste

Disclaimer
Touch of Matrix® is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Touch of Matrix® is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Touch of Matrix® sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. De Touch of Matrix® therapievom neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.

Touch of Matrix® therapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Touch of Matrix® en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. Hoewel Touch of Matrix® fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. Jij blijft te allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat jij met Touch of Matrix® doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.