Bewust Zijn

Blokkades opruimen op alle niveaus

fysiek – emotioneel – mentaal – spiritueel – overige niveaus

Hoe ziet jouw leven eruit? Leef je voluit, voel je je belemmerd of ervaar je jouw leven als overleven? Leef je echt jouw leven of leef je het leven van een ander? Ben je gelukkig zoals jouw leven er nu uit ziet of heb je het gevoel dat er meer in je zit maar dat het er om wat voor reden dan ook niet uit komt?

Als ik je geïnspireerd heb met die paar zinnetjes lees dan zeker nog even verder.

Herken jij onderstaand?

Een voorbeeld
Stel dat je als kind steeds te horen kreeg dat je iets niet kunt want daar moet je wel heel slim voor zijn. Dat je dat of dat nooit zal bereiken want dat is niet voor je weggelegd. Dat je … niet kan begrijpen, enzovoort.

De kracht van herhaling doet z’n werk wel. In de hersenen worden bepaalde verbindingen gelegd waardoor je kan geloven dat je … niet kunt, dat je niet slim genoeg bent, vul zelf maar aan …
Op een gegeven moment kun je ervan overtuigd – conditionering – zijn, dat je iets niet kunt of soms zelfs helemaal niets kunt, dat je niet goed genoeg bent.

afb mannetje in cirkel groen

Overigens is het zo dat de hersenen continu bezig zijn met het leggen van verbindingen wat betekent dat ook nieuwe verbindingen gelegd kunnen worden. Je hebt daarmee een maakbaar brein.

Iets in beweging brengen en opruimen!

In het algemeen komt iemand in beweging als die ergens last van hebt. En ook al kun je de vinger er niet op leggen, je ervaart soms dat er iets is dat niet helemaal oké is (bewustwording). Misschien een situatie waar je in terecht bent gekomen, een opmerking of iets wat je zag of hoorde, waardoor je ineens weer in een ‘oud’ stuk belandt.

Ineens word je weer herinnerd aan een eerdere – meestal onprettige – ervaring. Je voelt je misschien zelfs weer als toen. Dat stuk van toen wat je weg hebt gestopt, bewust of onbewust, simpelweg omdat je het toen nog niet kon verwerken.

Zodra bepaalde overtuiging(en) je in je dagelijks leven gaan belemmeren weet dan dat het mogelijk is om deze belemmeringen / overtuigingen op te ruimen.

De herinnering blijft – de emotioneel-mentale lading wordt er afgehaald.

Elke verandering begint met beweging. Door iets in beweging te zetten worden zaken in gang gezet en kan er van alles ontstaan. Beweging begint met het zetten van een stap…

YourInnergy - rups
YourInnergy - vlinder

Werkwijze

Zelf hou ik van opschieten en doorpakken. Dat betekent dat je bij mij geen ellenlange gesprekken hebt. De methode die ik gebruik bij het opruimen van blokkades op alle niveaus heet: Transformatieve coaching.
Ik vind het mooi dat hier het woord transformatie in zit. Transformeren: een andere vorm geven, omzetten. Voor mij is dat wat het is waardoor, zoals ik hiervoor al beschreef: de herinnering blijft maar de lading (emotioneel-mentaal-spiritueel-overig) wordt opgeruimd.

Deze vorm van coaching werkt vooral op onbewust niveau wat best logisch is als je weet dat je je vaak niet bewust (onbewust) bent van bepaalde belemmeringen.

Denk maar aan hoe je reageert als iemand iets tegen je zegt waardoor jij je ineens weer als toen, in die onprettige situatie, voelde. Je reageert dan vanuit emotie of je gedraagt je ineens als de persoon die je toen was. Daar heb je geen invloed op, dat gebeurd gewoon.
In transformatieve coaching wordt onder andere gebruik gemaakt van:

Hypnotherapie
Touch of Matrix
Neurolinguïstisch programmeren (nlp)

De werkvormen spreken het onderbewustzijn aan om inzicht in gevoelens en klachten te krijgen en hiermee aan de slag te gaan. Je wordt met behulp van gesprekstechnieken in een ontspannen staat gebracht waardoor je beter in staat bent, om zaken die je in de weg staan, aan te pakken en op te ruimen.

Hoe zou het zijn als jij je weer helemaal vrij mag voelen?
Hoe zou dat voor jou zijn? Wat zou je doen? En hoe zou jij je voelen?

Neem contact me me op dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik wil je helpen als jij dat wilt.

Jouw investering

Traject

de vermelde tarieven zijn incl. btw voor particulieren | excl. btw voor bedrijven

Samen kom je verder en groei je sneller

Nieuwe klant aanbrengen

Breng jij als bestaande klant een nieuwe klant aan?
Dan ontvang zowel jij als de nieuwe klant eenmalig een korting van 10% op de eerstvolgende sessie.

Hoe zou het zijn als jij je weer helemaal vrij mag voelen?
Hoe zou dat voor jou zijn? Wat zou je doen? En hoe zou jij je voelen?

Neem contact me me op dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik wil je helpen als jij dat wilt.

Zij gingen jou voor

Ik zal het niet vergeten… die eerste sigaret na jouw behandeling. Zo vies! De sigaretten erna ook trouwens dus dat stoppen, dat komt wel goed. Daar vertrouw ik wel op.

Javie

Na jouw behandeling voelde ik me veel lichter. Er is echt een last van me afgevallen. Ik verheug me op de volgende behandeling en ga aan de slag met mijn wens.

Naam bij mij bekend

Ik heb wat meer gevoel in mijn voeten gekregen! Ik voel nu of ik op vloerbedekking loop of op tegels, dat had ik eerder niet.

Peter

ALS ALLES MOGELIJK IS GA JIJ DAN VOOR HET HOOGST HAALBARE?
Wees positief en wees bezig met wat je WEL wilt. Heb vertrouwen en ‘Let the Magic happen’
Gun jezelf het Allerbeste

Disclaimer
Touch of Matrix® is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Touch of Matrix® is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Touch of Matrix® sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. De Touch of Matrix® therapievom neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.

Touch of Matrix® therapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Touch of Matrix® en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. Hoewel Touch of Matrix® fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. Jij blijft te allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat jij met Touch of Matrix® doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.