Beschuit met muisjes

Misschien wel een typisch Nederlands gebruik: beschuit met muisjes bij geboortes. Is er dan een baby geboren bij YourInnergy? Nee hoor, tenminste niet in de zin van een echte baby. Wel als je, net als mij, vindt dat een samenwerking van 2 bedrijven leidt tot een nieuwe onderneming. En dat laatste is het geval dus vandaar de titel: ‘Beschuit met muisjes‘.

Sinds kort werken Javie Verhoef (Vi-Ja-Koi) en ik samen op het gebied van vitalisers en vitaal water. Hier zal ik in andere berichten meer over schrijven want anders wordt dit wel een heel lang bericht. Omdat onze interesses goed overeenkomen en wij merken dat we allebei meer energie krijgen als we samenwerken op het gebied van vitaal water en vitalisers hebben we deze werkzaamheden samen laten stromen, euh …. komen, in een andere onderneming. De naam die hierbij als vanzelf ontstond is: Energy Flows.

Samen-stromen (met dank aan mixedgrill.nl voor het gebruik van de foto)

Wil je meer weten wat vitalisers zijn of voor jou kunnen betekenen? Wat vitaal water is of hoe het smaakt? Neem dan een kijkje op onze website of vraag ernaar als je bij mij bent.
Oja, onze activiteiten samen zijn nog relatief kort, de website is nog in opbouw maar we delen deze ‘geboorte’ heel graag met jullie 🙂

afb beschuit met muisjes

Klik hier voor de oorspronkelijke foto van de rivieren en bijbehorende tekst.