Als alles mogelijk is

Hoe zou het zijn?

Afb matrix ga voor het hoogst haalbare YourInnergy

Als alles mogelijk is…

Best een leuke vraag toch?
Sinds ik in maart 2020 de opleiding tot Touch of Matrix therapeut volg begin ik me dat steeds meer af te vragen. Hoe zou het zijn als … en de rest vul ik aan met wat ik wil. Het bijzondere vind ik dat ik ervaar dat er steeds meer mogelijk is. In het begin was ik nog voorzichtig met vragen stellen en dat wat ik wil te uiten. Nu ik merk dat er echt heel veel mogelijk is gaat het stellen van vragen en het uiten van wensen me steeds gemakkelijker af.

Ik vertel je graag iets over mijn ervaringen tot nu toe.

Mijn ervaring

Al tijdens de eerste opleidingsdag merkte ik dat de eenvoud van behandelen een diepgaande verandering teweeg bracht. Wat er precies is gebeurd kan ik niet in woorden ‘vangen’, het resultaat was dat ik me na de behandeling veel lichter voelde en dat de blokkade in mijn lichaam opgelost was.

Inmiddels ben ik op de helft van de opleiding; zijn nog meer belemmeringen opgelost en heb ik veel meer inzicht gekregen. De tools die ik aangereikt krijg helpen mij beter bij mezelf te blijven waardoor ik meer energie heb en me vitaler voel. Fysieke pijntjes zijn opgelost en ook op emotioneel en mentaal gebied is rust gekomen.

Kort over Touch of Matrix

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethodiek waarbij je op een effectieve en snelle wijze blokkades en belemmeringen uit je systeem opheft. Het is een methode waarbij je continu met het NU-bewustzijn verbonden bent. Het gaat daarbij om jou en wat jij wilt.

Kernwoorden binnen Touch of Matrix:
bewustzijn – verandering – beweging – licht leven – luchtigheid – spelen – doeltreffend – verbinding – heelheid – ga voor het hoogst haalbare – alles is mogelijk

Touch of Matrix is gebaseerd op de kwantumfysica: alles bestaat uit informatie en licht. Een mens bestaat daarmee dan ook uit informatie en licht. Alles en iedereen is met elkaar verbonden via een collectief veld, het morfogenetisch veld. (Op Internet vind je meer informatie over wat dit betekent.)

Wonderen of ...

Is het bijzonder? Is het magie, wonderlijk of …? Wat jij wilt. Ik ga er geen oordeel over geven, voor mij is het een bijzondere methode die ongekende mogelijkheden biedt. En misschien is een wonder simpelweg dat wat wetenschappelijk nog niet is onderbouwd of gewoon niet wordt gesnapt…

Ik ben ervan overtuigd dat wij zoveel dingen zelf kunnen maar dan ons verstand vaak een belemmering vormt.
Ga maar na bij jezelf. Als iemand maar vaak genoeg zegt dat je iets niet kunt… of als iemand (die ervoor geleerd heeft) tegen je zegt dat het niet kan, of je moet er maar mee leren leven… wat gebeurt er dan met jou? En of dat nu iets is wat anderen zeggen, of dat het iets is wat je jezelf wijsmaakt … 

Wees positief

afb Think positive YourInnergy

Draai het eens om. Zeg tegen jezelf dat je het wel kunt of nog beter stel je eens voor het het zou zijn dat de nieuwe, gewenste situatie er al is… hoe zou dat zijn?

Zodra er verbinding is gebeuren de mooiste dingen. Touch of Matrix is een methode om te helen en te ontwikkelen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Een aantal principes om optimaal effect te hebben met Touch of Matrix:

En dat is ook het mooie aan deze methodiek: de eenvoud!

Ik ben ervan overtuigd dat deze methode jou enorm veel te bieden heeft en dat het een effectieve wijze is om blokkades en belemmeringen op te heffen. Jezelf als het ware te voorzien van een update zodat je weer optimaal functioneert en kunt genieten van wie je werkelijk bent of wilt zijn.

Mocht je interesse hebben in een Touch of Matrix behandeling neem dan contact met me op.