Leef jij het leven wat jou blij maakt?

Stel jij jezelf die vraag wel eens?

Dan is het nu een mooi moment om dat eens te doen… mag ik je uitnodigen?

Ik heb een korte visualisatie ingesproken voor je.
Ga zitten of liggen op een comfortabele plek en zorg dat je even niet gestoord kunt worden. De visualisatie beluister je het best met een koptelefoon.

En, hoe was het?

Leef jij het leven waar jij het meest blij van word?

Hoe was deze visualisatie voor jou?

Herkende je een ja, was er juist Twijfel of een Nee?

Is jouw antwoord een Ja prijs jezelf dan gelukkig maar had je twijfel of een Nee, vraag je dan eens af of je daar de vinger op leggen. Heb je iets nodig om die twijfel weg te halen of om die Nee een Ja te laten worden?

Ja

Prijs jezelf gelukkig en wees dankbaar

Twijfel / Nee

Vraag je eens af of je daar de vinger op kunt leggen.
Heb je iets nodig om die twijfel weg te halen of om die Twijfel of Nee een Ja te laten worden?

Uit ervaring

Op de vraag: ‘Hoe zou jouw leven eruit zien als alles mogelijk is en er geen belemmeringen of blokkades zouden zijn?‘, had ik in eerste instantie geen antwoord. Eenvoudigweg omdat ik me gewoon niet kon voorstellen dat er iets zou zijn dan ik nu kende.

Onbewust koos ik dan ook voor wat ik kende, wat vertrouwd was. Nu realiseer ik me dat ik mezelf klein hield, tegen mezelf zei dat ik dat andere niet verdiende of niet zou kunnen… Zoveel dingen die ik, of anderen tegen mezelf hebben gezegd waardoor ik uiteindelijk ook echt ben gaan geloven wat er gezegd werd.

Herken je wat ik schrijf?

Inmiddels ben ik me bewust dat er nog zoveel meer mogelijk is en heb ik zelfs het vermoeden dat één leven te kort is om te ontdekken wat er allemaal nog meer kan en mogelijk is…

De ervaring van veel anderen en mijzelf is dat ik zelf de grootste belemmerende factor en uitdager bent in mijn leven. Nu ik me dat bewust ben en me realiseer dat het vooral mijn gedachten zijn die me belemmeren of er juist voor zorgen dat ik in beweging kom, lukt het me steeds beter om het verschil te ervaren tussen wat echt is voor mij en wat de impact van iemand anders is.
Ik kan alleen maar zeggen dat dit besef echt heeft bijgedragen aan mijn gevoel van vrijheid.

Moeten of moed hebben

Tot slot. Moet je iets als jouw antwoord Twijfel of Nee was? Nee, van mij moet je niets. Het is aan jou. Als jij het anders wilt realiseer je dan dat alleen jij iets kan veranderen. Dat heeft, mijns inziens niets met moeten te maken maar misschien meer met de moed hebben om in beweging te komen.

Het jezelf gunnen om het beste leven te leiden dat jij wilt. Te ontvangen wat jij verdiend, zodat ook jij volmondig Ja mag zeggen op de vraag:

Leef jij nu het leven waar jij het meest blij van wordt?

Ik ben benieuwd of jij jezelf herkent in wat ik geschreven heb en wat jouw ervaring is.

Hoe zou het zijn als er iemand is die jou helpt bij het verkrijgen van die Ja op de vraag waar jij het meest blij van wordt?
Alle informatie zit al in jou, het is vaak een kwestie van het stellen van vragen op een manier die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt meegemaakt. Als jij hiervoor open staat en jij, samen met hulp van mij, wilt ontdekken wat jij nodig hebt om te doen waar jij het meest blij van wordt, neem dan vrijblijvend contact met mij op.