Behandeling op afstand

De tijd waarin we nu leven vraagt soms behoorlijk wat ons waardoor het lastig kan zijn om bij jezelf te blijven. Emoties en gedachten als angst, onzekerheid of wat dan ook kunnen je letterlijk tot last worden. Het is jammer en niet nodig om te blijven zitten met deze last of lichamelijke (pijn)klachten.

Wat het ook is er zijn mogelijkheden om, zelfs in deze tijd een sessie, behandeling of online begeleiding te krijgen. Een online sessie of behandeling op afstand heeft hetzelfde effect als een behandeling bij mij in de praktijk.

Hoe zou het zijn als je meer rust in je hoofd ervaart? Hoe zou het zijn als je die emoties die jou, hinderen kwijt bent?
En wat zou het voor jou betekenen als je goed in je vel zit?

Online mogelijkheden

Een behandeling op afstand ontvang je terwijl je in je eigen omgeving bent. Een uitkomst als het, om wat voor reden, niet mogelijk is om naar mij te komen. Praktisch en handig als je verder weg woont of minder tijd ter beschikking hebt.

We hebben telefonisch of via een online optie als Zoom contact.

Mijn ervaring met afstandsbehandelingen is dat deze evenveel resultaat geven als een behandeling bij mij in de praktijk.

Als je er vanuit gaat dat we allemaal op de één of andere manier met elkaar verbonden zijn, krijgt het begrip tijd en afstand een heel andere betekenis. Neem deze gedachte eens mee en stel je open voor dat wat mogelijk is. Ik weet bijna zeker dat je ‘onbewust’ weet dat er verbindingen zijn met anderen. Sterker nog, je hebt het ongetwijfeld wel eens ervaren.

Het is je vast gebeurd dat je aan iemand dacht en plots gaat dan de telefoon, of je ontvangt een kaartje of een bericht van die persoon.

Je komt ergens en bent je bewust van de sfeer / energie die daar hangt. Of je bent in een groep mensen en ‘voelt’ dat er over jou gepraat wordt…

Onderstaande sessies/ behandelingen zijn online te boeken:

Touch of Matrix® afstandsbehandeling

Opruimen en oplossen van blokkades op alle niveaus.

 • Touch of Matrix® korte afstandsbehandeling

  Een korte Touch of Matrix® afstandsbehandeling duurt ongeveer 30-40 minuten waarbij je kunt ervaren wat zo’n korte behandeling met je doet.

  € 45,-
 • Touch of Matrix® 1 afstandsbehandeling

  Een Touch of Matrix® afstandsbehandeling duurt ongeveer 60 miinuten.

  € 75,-
 • Traject van 3 Touch of Matrix® afstandsbehandelingen

  Er wordt gewerkt op een (hoofd)thema waarbij alle daar aan gerelateerde zaken aangepakt en opgeruimd worden. Denk aan conditionering, invloeden van anderen, van buitenaf of andere factoren waar jij last van hebt. Daarnaast geeft een traject van 3 behandelingen een nog diepere en betere integratie op alle niveaus. In de meeste gevallen zijn 3-4 sessies nodig.

  € 195,-

In januari & februari 2021

 • Traject Touch of Matrix® afstandsbehandeling

  Traject van 3 behandelingen op afstand.

  € 175,-
Wil je een Touch of Matrix® afstandsbehandeling van mij ontvangen dan werkt dat als volgt:

Tijdens ons telefoongesprek en eigenlijk al tijdens het invullen van het intakeformulier wordt op onbewust niveau al die informatie ‘aangesproken’ die te maken heeft met datgeen wat jij wilt opruimen. Bijzonder toch? De vragen die tijdens het intakegesprek gesteld worden zorgen ervoor dat die programma’s geopend worden die opgeschoond mogen worden.

Tip

Ontvang je een afstandsbehandeling dan is het raadzaam ervoor te zorgen dat je gedurende die tijd rustig en comfortabel kunt liggen. Als je het prettig vindt kun je een dekentje over je heen leggen. Een dekentje kan je, naast warmte, het gevoel van geborgenheid geven wat de behandeling ten goede kan komen.

Zet je telefoon of andere ‘stoorzenders’ na de behandeling weer aan zodat de tijd van de behandeling echt volledig voor jou is

Yoga online

Yoga thuis beoefenen of waar jij op dat moment bent. Ik geef de online lessen via Zoom. Kijk of jij nog iets dient te installeren voordat je mee kunt doen, voor jou zijn daar geen kosten aan verbonden.

Mijn yogalessen kun je per keer meedoen dus geen abonnement!

Ik geef yoga op basis van Hatha, aangevuld met ervaringen uit India en gecombineerd met strek en rek of wat op het moment van lesgeven nodig is. Mijn yogalessen zijn, in principe, voor iedereen te volgen en ik gebruik eenvoudige bewoordingen als: “ga met je aandacht naar je voeten” of iets dergelijks. Doe een keer mee en ervaar het zelf.

 • Yoga online - live groepsles - losse les - na afloop ontvang je de opname

  Rekken, strekken van spieren, spiergroepen | ademhaling | bewustzijn, aandacht | meditatie |visualisatie

  € 11,-

Online training

Tot slot wijs ik je op mijn online training: In je kracht vanuit je klacht. De inhoud hiervan is gebaseerd op de 3 meest voorkomende vragen en (pijn)klachten die ik de afgelopen jaren in mijn praktijk ben tegengekomen. 
De inhoud en meer informatie over deze training vind je hier >>

Hoe zou het zijn als jij je na een online sessie of een afstandsbehandeling rustig, krachtig of sterk voelt? Dat je rust en ruimte ervaart?

Je bent van harte welkom voor een afstandsbediening.

Stuur me een whatsapp of mail voor een afspraak en ruim op waar jij last van hebt. Het is aan jou…

Tot binnenkort.

Astrid van der Does

Hartegroet,

Astrid