Aanvragen gratis kortingskaart

Geld uitgeven en tegelijkertijd sparen en geld terugkrijgen?
Dat kan met de Klantenpas / Cashbackkaart van YourInnergy!
Lees hieronder wat je moet doen.

Klantenpas YourInnergy

YourInnergy is aangesloten bij het grootste internationale shoppingnetwerk ter wereld. Dat netwerk heeft MyWorld en heeft inmiddels ruim 9 miljoen kaarthouders in 47 landen.
Alle aangesloten bedrijven accepteren hetzelfde pasje, de zogenaamde klantenpas of cashbackkaart. Naast korting ontvang je spaarpunten die je kunt ‘besteden’ binnen het shoppingnetwerk.

1 kaart of app -> korting bij ruim 80.000 winkels in 47 landen!

Voordelen:

  • 1 klantenkaart of app
  • korting en sparen bij alle aangesloten bedrijven van MyWorld
  • Internationaal – Online – Offline
  • gratis
afb kortingskaart

YourInnergy is één van de bedrijven die is aangesloten bij dit wereldwijde shoppingnetwerk. Dat betekent dat je korting krijgt bij een massage EN je ontvangt spaarpunten.
Hoe? Heel eenvoudig, laat jouw klantenkaart na afloop van jouw massage scannen en je ziet direct jouw korting.

Waar is de klantenkaart geldig?

Een opsomming van het aantal aangesloten bedrijven is al verouderd op het moment dat deze pagina wordt opgeslagen. Om je een indruk te geven onderstaand een aantal bedrijven die aangesloten zijn bij het Internationale shoppingnetwerk:
Booking.com – Expedia – Aliexpress – Ebay – Coolblue – BCC – Staatsloterij – HP en nog veel meer

De klantenkaart is ook geldig bij een aantal supermarkten, telefoon- internetaanbieders en energieleveranciers. Zeker de moeite waard om je in te verdiepen want kortingen kunnen aardig oplopen.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact met me op dan leg ik het je graag uit.

Klantenkaart / Cashback app

Oja en als je wel de klantenkaart wilt maar inderdaad geen pasje… je kunt de klantenkaart gewoon in een app plaatsen, bijvoorbeeld Stocard. Heel handig, alle kaarten in 1 app.

Winkel makkelijker en download ook de MyWorld-app op je telefoon. Je ziet gelijk waar je de klantenkaart kunt gebruiken. Heel handig in, met name het buitenland. Want, tja toch lekker als je ergens iets gaat drinken of eten en je krijgt bij het afrekenen korting op dat wat je hebt gebruikt?

Aanvragen van een gratis klantenkaart

Wanneer sluit jij aan?
Wil je ook korting en sparen met jouw aankopen stuur me dan een whatsapp of mail.

afb waar korting via Cashback kaart

Wijzigingen voorbehouden maar in onderstaande afbeelding een aantal bedrijven met de bijbehorende cashback korting, geldig in april 2018