Aanvragen gratis kortingskaart

Ja maar ik heb al zoveel pasjes, voor elke winkel weer een andere kaart…!

Precies! En dat is nou wat deze kaart zo anders maakt. Dit is eindelijk 1 pasje waarmee je online en offline kunt winkelen EN zelfs internationaal! Hoe cool is dat?

Misschien heb je je er nooit in verdiept maar MyWorld is het grootste internationale shoppingnetwerk ter wereld.

Alle aangesloten bedrijven accepteren hetzelfde pasje, de zogenaamde cashbackkaart. Bij jouw aankoop ontvang je korting en je krijgt spaarpunten bijgeschreven. Deze gespaarde punten kun je inwisselen bij de bedrijven die zijn aangesloten bij het shoppingnetwerk, de zogenaamde shopping point deals.

afb kortingskaartYourInnergy is één van de bedrijven die is aangesloten bij dit wereldwijde shoppingnetwerk. Dat betekent dat je korting krijgt bij een massage EN je ontvangt spaarpunten.
Hoe? Heel eenvoudig, scan je cashbackkaart bij YourInnergy na afloop van jouw massage.

Voordelen van de cashbackkaart:

  • 1 pas
  • korting en sparen bij alle aangesloten bedrijven van MyWorld
  • Internationaal – Online – Offline
  • gratis

De cashbackkaart is ook geldig bij een aantal supermarkten. In Nederland nu alleen nog als je online boodschappen besteld bij o.a. Coop en Plus. De cashbackkaart maakt echter een grote opmars, het aantal uitgedeelde gratis cashbackkaarten is in 2017 meer dan verdubbeld.

Een opsomming van het aantal aangesloten bedrijven is al verouderd op het moment dat deze pagina wordt opgeslagen. Om je een indruk te geven onderstaand een aantal bedrijven die aangesloten zijn bij het Internationale shoppingnetwerk:
Booking.com – Expedia – Aliexpress – Ebay – Coolblue – BCC – Mediamarkt – Staatsloterij – HP en nog veel meer

Loyaliteitsapp

Oja en als je wel de cashbackkaart wilt maar inderdaad geen pasje… dat kan ook. Download de app op je telefoon en scan eenvoudigweg de barcode van jouw cashbackkaart.

Bijkomend voordeel als je de app hebt gedownload. Je ziet gelijk waar je de loyaliteitskaart kunt gebruiken. Heel handig in, met name het buitenland. Want, tja toch lekker als je ergens iets gaat drinken of eten en je krijgt bij het afrekenen korting op dat wat je hebt gebruikt?

Aanvragen van een gratis cashbackkaart

Wanneer sluit jij aan?
Wil je ook korting en sparen met jouw aankopen stuur me dan een whatsapp of mail.

Wijzigingen voorbehouden maar in onderstaande afbeelding een aantal bedrijven met de bijbehorende cashback korting, geldig in april 2018afb waar korting via Cashback kaart