Aanvragen gratis kortingskaart

Ja maar ik heb al zoveel pasjes, voor elke winkel weer een andere kaart…!

Precies! En dat is nou wat deze kaart zo anders maakt. Dit is eindelijk 1 pasje waarmee je online en offline kunt winkelen EN zelfs internationaal! Hoe cool is dat?

YourInnergy is aangesloten bij het grootste internationale shoppingnetwerk ter wereld. Dat netwerk heeft MyWorld en heeft inmiddels ruim 9 miljoen kaarthouders in 47 landen.
Alle aangesloten bedrijven accepteren hetzelfde pasje, de zogenaamde cashbackkaart. Naast korting ontvang je spaarpunten die je kunt ‘besteden’ binnen het shoppingnetwerk.

afb kortingskaartYourInnergy is één van de bedrijven die is aangesloten bij dit wereldwijde shoppingnetwerk. Dat betekent dat je korting krijgt bij een massage EN je ontvangt spaarpunten.
Hoe? Heel eenvoudig, scan je cashbackkaart bij YourInnergy na afloop van jouw massage.

Voordelen van de cashbackkaart:

  • 1 pas
  • korting en sparen bij alle aangesloten bedrijven van MyWorld
  • Internationaal – Online – Offline
  • gratis

Een opsomming van het aantal aangesloten bedrijven is al verouderd op het moment dat deze pagina wordt opgeslagen. Om je een indruk te geven onderstaand een aantal bedrijven die aangesloten zijn bij het Internationale shoppingnetwerk:
Booking.com – Expedia – Aliexpress – Ebay – Coolblue – BCC – Mediamarkt – Staatsloterij – HP en nog veel meer

De cashbackkaart is ook geldig bij een aantal supermarkten, telefoon- internetaanbieders en energieleveranciers. Zeker de moeite waard om je in te verdiepen want kortingen kunnen aardig oplopen.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact met me op dan leg ik het je graag uit.

Cashback app

Oja en als je wel de cashbackkaart wilt maar inderdaad geen pasje… je kunt de cashbackkaart gewoon in een app plaatsen, bijvoorbeeld Stocard. Heel handig, alle kaarten in 1 app.

Winkel makkelijker en download ook de cashbackapp op je telefoon. Je ziet gelijk waar je de loyaliteitskaart kunt gebruiken. Heel handig in, met name het buitenland. Want, tja toch lekker als je ergens iets gaat drinken of eten en je krijgt bij het afrekenen korting op dat wat je hebt gebruikt?

Aanvragen van een gratis cashbackkaart

Wanneer sluit jij aan?
Wil je ook korting en sparen met jouw aankopen stuur me dan een whatsapp of mail.

Wijzigingen voorbehouden maar in onderstaande afbeelding een aantal bedrijven met de bijbehorende cashback korting, geldig in april 2018afb waar korting via Cashback kaart