Aanbod

Heb je er ooit bij stil gestaan dat emotionele, mentaal of spirituele ervaringen 

een rol kunnen spelen bij lichamelijke (fysieke) klachten en/of blokkades?

Stel je voor dat herinneringen en ervaringen ergens in jou opgeslagen worden. Meestal ben je je daar niet van bewust. En laat nu juist dat niet-bewuste, het onbewuste in ons, invloed hebben op hoe we in bepaalde situaties reageren.

Op het moment dat je dan last hebt van die (onbewuste) reacties, emoties of bepaald gedrag dan ga je op zoek naar oplossingen. Ik heb geleerd dat jarenlange therapie of ellenlange sessies en praten over dat wat gebeurd is niet meer nodig is.

Als jij je herkent in bovenstaand, hoe zou het voor jou zijn als je niet (meer) hoeft te praten over dat wat gebeurd is… Had ik toen geweten wat ik nu wist dan had me dat veel tijd en energie gescheeld. Dat is één van de redenen dat ik jou wil helpen en begeleiden zodat ook jij een makkelijker en lichter leven kunt gaan leiden.

Ervaar ruimte door op te ruimen wat je niet meer nodig hebt!

Dus, wil jij:

Ben je gewoon benieuwd of wil je leren hoe je lichter kunt leven door beter bij jezelf te blijven. Wat het ook is, ik help en begeleid je graag bij het opruimen en oplossen van belemmeringen op alle niveaus.

Ik heb een holistische visie, wat wil zeggen dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij mijn aanbod kies ik er echter toch voor om vanuit het lichaam of meer vanuit het alomvattende te werken.
Bij Healing- / Energiewerk is de aandacht gericht op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, overige
Bij Lichaamswerk is de vooral gericht op fysiek niveau.

Als je mij al kent en je wilt gelijk een afspraak maken klik dan op de knop hieronder.